hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【麗晶】逼爆身材幾好骨技加招呼·阿君_32號

人物係麗晶32號....場內即係632....藝名阿君...
呢度有巴挨皆試過瞭心碑幾好...
咁我有同事別的又有伴侶做過瞭...
執下心火尾面皆要試下...
固然年夜傢皆係同事但好少一齊去揼骨...
不外公司後樓梯食煙城市講下揼骨...
係幾罕見逢到年夜傢皆有不異愛好又講得埋傾得埋嘅同事...
年夜傢皆係偷偷哋講揼骨嘢...
少一齊揼骨係年夜傢皆要交人...
偷工夫去揼以是好少一齊揼...
不外年夜傢城市講下食過咩好嘢...相互交換下咁囉

伴侶固然會一齊講揼骨經...
麗晶32阿君咁多人讚我皆試下...
肥肥底唔肥有少腿年夜心心...
幾圓幾年夜肉妙手感實波...
半生型女仔款頭幾好...
No.32    阿君    dup,號召,身體,稍中,上圍勁
場固然啱嘴型幾新幾坤淨年夜場...
毛巾坤淨夠黑locker處所闊locker仔有號召

簡樸描述32阿君先...
樣貌:7.5分,幾鍾意佢微起嚟嘅樣,姣姣哋有電力嘅單眼減眼神...
身體:下肥型,但好年夜對波,係實材真料一定唔係減工34-35C或D杯閣下...必定係除非唔係...
體態:下下哋唔肥足亦皆少...著埋個有踭嘅鞋更隱下挑...
揼:幾識dup幾夠力,同佢講有伴侶減同事揼過佢不外固然佢壹定記得係幾時幾日揼過...同伴侶所描述一樣係幾揼得...
號召:係幾放rpp有火準樣樣皆好共同,百般法式皆做齊包羅body減食糖,以爲佢皆幾投幾放幾盡,騎電單車攞到均衡幾自動熱忱乜姿式皆有玩下咁囉...

總結係幾均勻幾揼得幾好伺候減好身體又走肥...能夠再翻試嘅bg

強僧陳述, 麗晶
本主題由 superadmin 於 2022-5-30 22:15 挪動

123457176 發表於 2023-1-27 01:41:10

我搶、我搶、我搶沙發~

云山千叠885 發表於 2023-7-17 10:25:08

支持一下:lol

右脸破相gl 發表於 2024-3-6 23:20:34

不錯,支持下樓主

当当当当裤裆坦 發表於 2024-9-3 23:20:23

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【麗晶】逼爆身材幾好骨技加招呼·阿君_32號