hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【新都會】吉祥13送多程機票·13號

強哥引見,半新沒有舊,實在皆一段工夫無dup骨,係果為開下又停下,而傢有得開固然要去多d,有得玩便盡玩,bg皆做咗半年有多,不外咁樣停下開下,佢能夠實正完工皆係得兩個月,便當係新女咁玩

樣四四正正,眼年夜年夜姣姣天,對眼年夜正正天姣味濃,幾有電力,中上ball中等下度,有戰役格feel的bg
出頭具名問能否玩兩轉,強哥話呢d家同個女傾,又話假如回到氣,三次皆得....hahaha,兩次皆好盡,90分鐘好易,不外我梗係貪婪念黎屢次,房睹到實人係合意啦,方才已描述過bg的中型,問佢能否玩屢次,佢笑笑心話假如我能夠的話三次皆得...下....hahaha,公然睇得起我.咁梗係顧惜工夫快快開波先,開完波抖一陣dup一陣睇下可唔能夠再黎
咁便先rpp,腳勢好好,年夜髀小腿前後係咁掃,有伸腳去覓寶,搲得好舒適,硬住回身佢食墨古力再洗車底,又玩吹奏,跟住我皆用腳指回贈佢,阿妹有反響並且係好反響,跟住便用足夾真我坐上嚟.三兩分鐘換位,固然有玩足,托下佢一隻足玩,又有我降床我企佢瞓我中間推,玩曬兩張床,五個姿式便完事,稍做戚息,佢進來洗洗,然後dup一輪,腳勢皆能夠,唔係有力唔係交止貨幾好工夫,推油又踩背,我睇睇腳機曾經得番十整分鐘仿佛唔夠工夫起個孖,不外13便收我機票一張,臨尾用腳收我一程,又係操縱rpp幫我從頭抖擻,成果勝利啟航,皆實係足硬瞭....

俾佢$680傢用,dup同伺候皆ok的

醫神陳述, 新城市

因醉鞭名马幌 發表於 2023-4-14 03:12:37

多謝你分享

忘不了情 發表於 2024-3-31 23:29:32

路過,支持一下啦

麦子971 發表於 2024-4-15 20:07:09

難得一見的好帖

睿智奔腾小马 發表於 2024-7-6 11:25:58

LZ說的很不錯

浪子孤女 發表於 5 天前

真是 收益 匪淺