hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【金碧泉】可以翻試·33號

豉油金碧泉,3樓參加,樓下有搓腳液有體海驗查,上到去體溫驗測,可注銷或放心嘟嘟,除衫除鞋除襪拎毛巾去洗沐。

不外古次揼骨有兩年夜遺憾,第一係蒸氣房已用得住,我估皆有一段工夫已會開得住,不外而傢回好極少,氣候凍脆係好念蒸,33號便係主任引見,之前皆睹有巴挨做過佢有好評,便佢囉沒有做他選瞭,公然唔錯,有樣懷孕材唔肥,實在而傢我諗皆係七三比,要肥唔要肥,能夠係遍及本人屋企嗰個偏偏肥,能夠係死過能夠係唔keep,以是變肥妹,我哋出嚟玩便念食肥妹囉...但我亦有伴侶鍾意有肉天,固然唔係百五磅百六磅以上的肥妹,而係有肉天,唔好骨衫衫,拮親身己.最少小腿有肉唔好水柴足....總之各有愛好,我便唔鍾意肥喇。

33體態係啱feel的,樣皆唔錯揼又ok,腳撳足踩推油腳指撳腳掌推皆幾好工夫...跟住便rpp,腳勢掂範疇好年夜好闊,由腰到足再去去回回然後便伸腳髀罅摷嘢..摷一陣愈嚟愈唔對路,怕忍唔住,回身壓佢轉姿式,到我食死果再玩動手指遊戲,佢皆超好反響,有啼聲有佢的死理反響,稍做戚息我皆過咗腳癮同心癮,我戚息一陣歎佢心部活動,跟住便正式開波.能夠佢俾我搞慶咗,好cher好搶好自動,實係恰似女伴侶咁伏喺我心心,但條腰便冒死搖..呢下呢個行動真正在太要讚!

團體係dup得同超玩得,七舊有找兩草,相稱抵玩,抵食夾年夜件。

火魚B陳述, 金碧泉

大脚吴妈 發表於 2023-3-18 01:51:21

:lol不錯

李焕发 發表於 2023-8-18 11:50:56

沙發!沙發!

无人岛屿颈 發表於 2023-9-28 09:55:27

沙發!沙發!

李焕发 發表於 2023-11-15 22:55:35

LZ真是人才

风云18171265739 發表於 2024-5-30 11:07:18

路過,支持一下啦

春宵一刻你懂刻z 發表於 2024-6-7 12:50:10

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 【金碧泉】可以翻試·33號