hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【龍濤閣】有前人娃娃面影子·55號

已經有諗假如從前舊龍濤閣啲女喺番曬新場,唔使諗邊個係咪邊個,呢個55係唔係舊55,but舊有舊好皆要背前承受新嘢,呢個比方又幾啱有巴挨講過啲司理仔司理妹皆有講我皆覺開理,便係五年前的白牌bg而傢皆老咗五年啦,以是皆係遺忘從前,又大概從前啲女曾經登陸搵夠。

呢次係龍濤閣55,早更,從前舊場皆有件55係超等白牌固然已到舊場66級數但皆超多人搵,縱日下午罕見晴天氣,夾住兩個風球我又唔會話乜乜炎天尾巴,骨係冬夏春秋皆揼,不外唔使擔遮便去揼,仲要有馬睇而傢龍濤閣個火吧愈嚟愈多嘢食,根本固然係湯,粉麵面心死果,而傢咗雞翼豬扒餃子,飯糖火乜皆有,食極少上房揼完再食再睇馬

周三早係多少人睇馬揼骨,縱日下午便相對少人啲不外皆坐六七件,我食完牛肉粉果上房做55,白皙下挑樣苦聲嗲重面係cuite樣娃娃裏,公仔樣完整唔似一個bg,而傢請新的bg愈嚟愈後死,唔似從前乜年歲皆請,波路中等唔太下唔太矮,滑的皮膚,骨技中上,腳有力足踩皆夠力,號召亨衢傳統型,讓我腿伸開便伸腳覓寶,覓一年夜輪搵到目的便恰似蜜蜂纏住咁,降極少油又掃呢個位多一轉,轉過嚟無曬遮擋便恰似兩疊馬無cover一樣,面算?一係中段收力,一係皆唔知面算,成果係55玩下body咁囉,然後沈唱一陣便降油最初曲路,終段22秒?咁我無咁渣,溫順腳勢共同其他行動便末於上到太空,多開曬55

揼完便55過後渾淨
我睹工夫好唔多話我走先
趕降番下一層戚息室睇馬
固然房皆有電視但皆係戚息室睇人多啲過癮啲
禮拜日有得仄過正價俾少$100
降番下一層食嘢洗沐便走人

固然馬仔最初皆係輸

年夜粒朱陳述, 龍濤閣

兔仔妹致 發表於 2023-4-18 12:24:31

謝謝樓主,共同發展

想出轨逗 發表於 2023-8-13 15:03:48

學習了,謝謝分享、、、