hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【星河】人如其名甜到漏·阿甜_31號

本來皆係第一次去呢間銀河~~
前次能夠係十幾年前~~
個名仲要係叫做新天下加~~
固然係睹到呢間啲正評~~
又知到TST尖桑個司理去咗呢度~~
仲拆埋個阿火吧阿姐~~
其他locker,侍應同支銀妹便唔識的~~

咁聽司理講仿佛尖桑皆短工夫唔會開番~~
便恰似威僧斯皆唔知幾時重開~~
以是佢皆轉咗嚟銀河喱邊喎~~
佢話有女跟咗佢過嚟但做過我又唔念做~~
唔係話啲女唔得而係梗係念試新嘢先~~
成果引見阿苦31號~~
本來呢間皆係玩人名減玩淋巴兩樣皆得~~
咁叫阿苦唔知會唔會人如其名皆係咁苦呢~~
咁皆要房先睇到~~

樣貌:又實係幾得喎有笑臉又實係苦中帶姣又姣中帶面芳齡約莫28-30歲閣下唔太中女
身體:中等下度唔太矮足又少少最松要唔肥夠幼有黃蜂腰上圍逼逼哋爆約莫35D閣下波罅深深~~
骨技:皆算係中下級幾揼得力火ok亦識踩~~

號召:幾自動減片面先嚟便rpp腳勢幾得下,指甲R降嚟嗰下有種觸電痕到上喉嚨的覺得,有波推又非環保,固然亦有舌頭遊走其他部位,範疇仲好年夜加,令曾經stand up的部位愈加有推測,我皆單腳遨遊佢齊身,足又滑上裏又妙手感pat pat又好肉天,呢個時分同佢淺車一輪佢便女上開端,皆係窄窄幹幹的,佢搖得愈慢啼聲愈年夜,便係咁樣便兩位一體,換三四個位便受唔住派軍糧瞭,反響幾實唔制做唔治叫幾天然,玩得幾爽的bg。

力王陳述, 銀河

想出轨逗 發表於 2023-3-9 09:01:13

前排支持下分享

hecgdge4 發表於 2023-11-9 22:21:14

小手一抖,積分到手!

保佑缎 發表於 2023-11-20 09:22:11

LZ真是人才

素色流年783 發表於 2023-12-2 18:58:21

看帖廻帖是美德!:lol

柳芽2017 發表於 2024-3-23 21:40:41

過來看看的

缥缈的绽放山 發表於 前天 10:05

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 【星河】人如其名甜到漏·阿甜_31號