hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【麗泉】早更大冧巴大上圍·136號

縱日去揼下骨啦,昔日面皆要扮下孝敬仔,母親年夜過天,不外我估昔日仍舊有bros城市去揼骨嘅,咁縱日引見嗰件係新女,半生女年夜冧巴亦年夜咪,不外唔係話佢年夜件,係佢上圍幾勁目測皆有34C,實在該當皆相若,咁我又無問佢我淨係單腳不斷探究去感觸感染嗰種磅礴好肉又挺,但團體體態又唔肥,係應年夜則年夜幾玲瓏浮凸,隻係心心年夜團體唔係年夜隻妹

揼骨中等,之前麗泉啲新女我有試過幾個,同巴挨描述一樣皆係話新女遍及玩很多過揼得,骨技尚淺,不外呢件136便相對揼得好很多多少,根本用腳撳用足踩同降油推背皆唔係渣流灘,有力故意機,要讚.

第兩半場皆值得讚,腳指減指甲掃勻曬頸對降年夜部門部位,幾有feel,返過去睹曬兩盞燈,除咗好肉實材真料妙手感,顏色皆靚,極少恰似對文言齋可逢不成供,體態無乜抉剔,固然有派餅行動,壓降嚟好舒適鬱動嗰下便似觸電咁好feel,有淺嚐苦品然後便要活動下便係騎上馬仔,險些係佢曲奔起點,埋尾先換兩個位俾由我最初衝刺.

揼得幾好體態又正,伺候幾自動,能夠歸入will re do list當中

烏色通講陳述, 麗泉

不好吃荤漳 發表於 2023-2-1 22:32:30

過來看看的

王建新1 發表於 2023-5-11 03:54:34

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

凡八哥 發表於 2023-8-9 16:54:09

難得一見的好帖

123457021 發表於 2023-11-24 19:14:28

我是來刷分的,嘿嘿

晚景入寒窗 發表於 2023-11-29 18:00:15

幫你頂下哈!!

分裂的硬盘悔 發表於 2024-1-13 12:36:36

謝謝樓主,共同發展

想不到918 發表於 4 天前

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 【麗泉】早更大冧巴大上圍·136號