hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【麗晶】晶瑩剔透新入行·冰冰_03號

工夫係縱日囉,降年夜雨嘛,止過呢頭便去麗晶躲下雨,講笑,係有目標先嚟麗晶,試咗個新止無耐的3號冰冰,實在聽番女主任講佢唔算新止,隻係佢止做骨妹無耐便逢到第五波場要close,即係骨妹死涯隻係兩個月閣下,皆算係新女啦最少我又已做過佢。

降到麗晶,係降唔係上果為止樓梯降天牢,又唔係支唔到德律風嗰種嘅,有啲舊相好皆仲喺度,亦有女仔果為第五波停咁耐轉咗止大概返瞭海內,咁佢推介3號冰冰俾我,冧巴係實的藝名該當係假,唔松要皆係女一件啫。

沖完涼飲杯嘢能夠房,皆睹到4個巴挨坐喺戚息室唔知揼完定等房,咁3號冰冰已做過梗係要試下啦,到房睹佢舖好毛巾舖好床,視視實人又實係幾掂下,個樣幾省鏡皮膚又白皙,摸上腳便要改變面,唔隻係白皙仲要係黑滑,即係又黑又滑恰似雞蛋咁滑,正吖!

曲少頭髮無染色有啲西席feel斯斯文文,年夜包整兩籠波路唔錯,條罅皆幾深,以後摸上腳便feel到係實材真料唔係挨假波,體態幾靚幾有線條,對足皆靚,視降約莫26-28閣下,唔中女味,已被用傢玩殘嗰種,好有新穎感,減埋皮膚黑滑實係晶瑩剔透or晶瑩剔透。

新女揼功會爭極少有待錘煉有前進空間啦,我城市俾時機佢,但故意機用足踩力度便強啲,推油皆推得勻循,效勞環節皆亨衢,rpp減body皆有火準,聲音歸納皆幾降力,以後便變為電單車腳開止turbo背我駕駛,有節拍又識主動轉位,由面臨裏變則身再背對住我,個背脊皆好黑滑,即係齊身皮膚皆夠白皙,以後便釀成我後推,再換多兩三個位便完事,好俾心計心情渾淨然後出房一陣再返嚟傾下摸下到夠鐘。

假如骨技再前進能夠值90分,古次俾佢85分先

我的最愛Yumiko, 麗晶
本主題由 superadmin 於 2022-6-15 19:09 提拔

王建新1 發表於 2023-6-18 17:40:54

前排支持下分享

痴痴情先生先s 發表於 2023-9-7 23:05:26

沙發!沙發!

肥牛于田揖 發表於 2024-9-3 01:17:17

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 【麗晶】晶瑩剔透新入行·冰冰_03號