hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【金碧泉】食快餐有偷情feel·78號

雜綷食快餐遠遠哋金碧泉
無咩心火皆係下午快食一餐
從前廿年前會鍾意去德寶
嗰機會哥實係有個30分鐘單秋蛋治
揼幾嘢踩一陣降油大概唔降油
然後上宇宙上太空快快堅堅下午持續返公司

咁遠年多去金碧泉
無咩心火....引見啦隨便啦新舊亦可
最松要dup得玩得

講完才諗起念做下件而傢好hit的68同3仔仲有38加
不外是旦啦又怕要等果為啱啱睹到有其他客剛房
唔等得下午又要返四周斷絕兩條街的公司

成果係78號,又恰似有巴挨讚過又問佢返工工夫
咦皆即係唔太好啦

簡評一下:
身體:中等下,153-156閣下實在又唔算矮,吸腳波目測34C-D閣下,除曬本來皆相若
年歲:28-30閣下該當已到33
樣貌:姣妹姣可笑容有電力
其他:唔肥,皮膚黑又滑,能夠啱啱沖完涼或准備爽死粉,咁該當前者似啲,而傢咁熱沖多幾回涼皆壹般,減上場內寒氣足,以是皮膚好爽滑

房第一目擊到皆以爲無衰,佢一啓齒便陀北聲,無所謂最松要揼得玩得

放完腳機鎖匙便狂抽火,佢怕怕醜醜話我曳又壞,漢子便梗架啦,睹佢皆戰役格念即下半場但佢話公司/司理唔太能夠咁做,面皆揼一陣先.....又好啫....惟有係咁囉

係當真揼一輪但我不竭問佢得已,唔係話佢唔揼得而係我心慢念下半場,佢便逆我意開端rpp,但佢話隻係前奏皆要等減鐘先能夠改情勢,互抽一輪先囉以是我先以爲佢齊身皮膚皆咁滑

實係減鐘瞭,78正式rpp減波推減唱歌,手藝能夠的其他皆係壹般法式女上,漸漸佢自轉180度變背脊對我持續女上,逆勢釀成我後推,再降床變床邊貓仔式後進,返上床坐住,最初又女上搞掂

評價: 78號樣樣皆幾好,唔知典解仲有種偷情feel,已係頂班量素但又令我念返食,能夠係我食快餐心態念拖泥帶水

雞哥陳述, 金碧泉

狂风974 發表於 2023-11-7 22:24:49

前排支持下分享

甜言疯语 發表於 2023-12-1 09:15:22

真是 收益 匪淺

哪吒2017 發表於 2024-1-5 03:41:01

好帖,來頂下

王俊杰2017 發表於 2024-1-26 00:57:34

謝謝樓主,共同發展

123457010 發表於 2024-5-28 20:31:58

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 【金碧泉】食快餐有偷情feel·78號