hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【麗晶】甜到漏·糖糖_22號

睹有巴挨講食,實在油麻天廟街永星裡文化裡嗰度仲多嘢食,有潮州蠔餅有雞粥有廟街牛純,減埋串燒水鍋羊腩煲小菜減豬骨粥仲能夠坐街隊啤,固然食嘢挖肚皆係其次重面係去麗晶揼骨

咁講漏一樣便係廟街糖火,正宗老字號糖火,腐竹蛋八寶粥渣渣幾乎係極品,但皆唔及麗晶22糖糖咁苦,之前有巴挨做過講過,我皆去麗晶苦下先,呢個苦變咗動詞。

公然係苦到漏可笑容白皙樣好幾後死下,極少文青feel固然我會以爲佢密切過而傢聲夢傳偶班女,tbb啲女好制做唔夠實並且化到個妝濃一濃,22苦苦便娟秀很多,我like範例並且有靚足兩隻奶又圓又挺並且能夠打仗遠間隔感觸感染到。

單人去到我諗下次會再搵伴侶去,麗晶算係年夜場間場拆改正locekr洗沐房戚息室皆闊降,房又多,苦苦揼完一輪鬆很多多少,腳掃勻齊身再嚟壓降嚟心心,跟住便闡揚佢沒有爛之舌,曆程令我好舒適,由於係無處沒有正在搞到我齊身又痕又酥又麻又癢實係會典床,rpp皆彌補番,實係念躲又躲沒有到,倒沒有如漸漸享用,從前試過走水而傢掌握到,又講番佢個嘴最初便放曬進口品嚐,呢個行動固然完善無遐,爽呀!

正式開端便好互動,佢攻我我便接招,我攻糖糖佢便攬得我好真,便算背對住我皆捉真我敵手,呢種咁玩得的敵手皆幾易逢到,減上佢個樣佢副架死,我便降服佩服輪咗俾佢瞭。

9條魚,代價能夠吖,場靚女正。

家孩子陳述, 麗晶
本主題由 superadmin 於 2022-5-30 22:15 挪動

春宵一刻你懂刻z 發表於 2023-4-23 03:56:56

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

茉莉707 發表於 2023-5-9 10:25:25

我是個湊數的。。。

未来看得见吗敲 發表於 2023-8-29 08:22:41

路過,支持一下啦

李志敏 發表於 2024-1-5 21:56:58

小手一抖,積分到手!

123456865 發表於 2024-2-21 08:20:30

不錯,支持下樓主

123457064 發表於 2024-4-29 20:11:28

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 【麗晶】甜到漏·糖糖_22號