hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【金碧泉】骨版Bella林穎彤·78號

唔知列位巴挨對年夜臺林穎彤有咩覺得

查一查維基睇到而傢28歲

遠排唱埋歌主力皆係拍戲大概做主持

塊裏年夜以是有年夜裏Bella呢個名

咁從前仆你個乖亞視嚟嘅已經做過童星恰似係萬傢燈水仲有從前年幼做過露宿者

靚唔靚?okay啦嬌嬌小小係塊裏包極少但皆係靚女

咁古次喺金碧泉便發明一件骨版Bella林穎彤

裏型似單眼似髮型又似

佢係金碧泉78號而佢身體便下極少

我便已睹過Bella老身已睇過佢架死

咁金碧泉78皆中上cup

其他團體皆幾類似

明星有得睇無得食金碧泉78有得睇有得食

揼完骨推油完便開端嚟料

解完甲先同我rpp呢part感觸感染到佢超仔細

係逐壹位由腰掃到降足

小腿年夜髀膝頭髀罅圓球位局部仔細咁用腳指又掃又搲

要講下係佢把聲超等嗲同實人Bella林穎彤皆好唔多女性聲而唔係雞仔聲

掃幾分鐘78便拍拍我腰叫我回身咁我便睹到佢副架死

好靚好圓顏色皆靚係好啱比例兩隻腳縱情過腳癮

其他部位皮膚皆好滑好正

我稍戚一陣佢便body減音樂然後正式開波

超自動腰力幾強幾有節拍幾分鐘後便背對住我但持續同一行動

然後我接力玩後推再降床玩再換姿式再換位又換床

超等共同恰似幾瞭解大概恰似交過腳幾回咁但古次隻係第一次咋

覺得佢好易話為好識氹客好瞭解漢子咁

團體骨技係80額外型90分號召90分

相稱掂必翻啅並且唔行一次的骨妹

小飛俠陳述, 金碧泉

小妖花满楼满fx 發表於 2023-5-29 01:08:06

路過,學習下

諾篱hy 發表於 2024-1-10 23:48:25

過來看看的

幂倾城淮 發表於 2024-3-27 01:05:36

看帖廻帖是美德!:lol

我要去2018 發表於 2024-4-16 00:52:04

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 【金碧泉】骨版Bella林穎彤·78號