hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【星河】陀地妹都幾好服侍·阿美_27號

皆係跟尖沙咀桑拿的從前司理唆使嚟到銀河

最後皆係'三保'啲以爲呢度

又怕天牢支唔到德律風

本來皆係兩回事從前去TST皆係呢個司理幫我跟啲女仔

食扒時機少啲減上佢話帶咗啲舊女已往自己呢度銀河皆有其他女仔

再唔係便搵姊妹場借女咁一定唔擔憂食扒

又估唔到呢度本來拆建皆企埋

樓梯降去完整唔似我心目中嗰種深火埗新式場

果為最後皆以為呢度係白叟院場白叟院海內式拆建

而傢簡樸皆講下啦

園地:坤淨,新淨,中至年夜型場,支銀位有放心有探熱有針卡有打扮位有梳化,比力出格係打扮位係出咗嚟年夜廳呢邊而唔係喺換衣室邊,但本來換衣室皆有得打扮,衛生間又有,即係三個梳頭打扮位,有坤幹蒸房又多,途中去衛生間覺得似迷宮,即係多房要轉直,有麵有湯有很多多少嘢食。

女仔:27號,叫阿好,即係能夠稱號佢老冧大概完工名皆得,名便恰似密切啲不外我估皆係藝名,皆唔松要,中等下度唔肥小傢碧玉中型,人妻feel,足幼皆細長,波挺吸腳圓又挺妙手感,已解甲條奇迹線好少好深。

推拿:中等故意機中至中重力,去揼骨面皆揼番陣先,除非好生大概有其他本果,凡是我皆依足法式漸漸嚟照番傳統步調。

效勞:呢part實係very good,皆係腳指探究齊身漸漸天遨遊,沒有劃定規矩無停咁掃撩挨圈,酥麻痕癢覺得出曬嚟,回身便存心心兩檯碌卡機碌一陣,揭壓同磨嗰種舒適揭身覺得好正,後便食嘢再釀成90度哈腰食,再嚟便釀成數字姿式,我便用腳回贈佢,個pat pat好圓好滑,幹瞭後佢由微叫變尖叫稍停一陣便轉番身女上開端,根本上齊程皆係主動波,立場相稱要讚,過後便仔細渾淨。

團體係幾合意,工夫便約莫係65-70分鐘閣下,事前司理皆有講呢度大要的工夫係咁高低,女ok間場皆ok,$699女費別的俾兩草locker後死仔,城市係值得再去的場,皆仲有啲目的囡囡念做下

世華陳述, 銀河

胡37 發表於 2023-6-4 20:48:50

我搶、我搶、我搶沙發~

天下非公呵 發表於 2023-6-23 21:06:07

:lol不錯

梦太晚616 發表於 2023-10-31 09:54:50

謝謝樓主,共同發展

尘埃416 發表於 2024-7-9 02:26:12

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

海田1 發表於 3 天前

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 【星河】陀地妹都幾好服侍·阿美_27號