hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【金碧泉】服侍超值得回味·92號

針挨完消耗劵又挖完form,等佢八達經由過程數,去完先達搞德律風止已往金碧泉睇下有咩女玩下先,事前止去上海豉油食碟牛腩飯,牛腩河曾經減瞭兩蚊,牛腩飯便由$42減到$45,但小我私家以爲呢間實係幾好食特別牛腩飯,多菜多飯牛腩又靚又腍,好過頭麼噴鼻港仔魚蛋的牛腩飯,又少連一片死菜皆唔供給。

仲有碗紫菜湯飲,固然有friend講過話紫菜湯好鹹,我便遭到,漢子邊個唔好鹹幹吖,食完上金碧泉樓下有酒粗搓腳液上到去皆有,量完體溫放心出止完便場洗沐,睹有92得閒即mark,呢排有brother話佢正又好伺候面皆要試下啦!

少婦型沒有old嬋約莫30-32閣下,唔係肥婆型唔係嬌小又唔下頭年夜馬能夠話樣樣皆均勻咁啦,曲少頭髮反而令我以爲有啲office下屬嗰種,咦,玩下腳色飾演皆好喎,我做下屬又得,我扮下小伴侶又得。

揼一輪脆係有工夫係脆料,腳力足力皆掂,夠鐘第兩round佢坤腳唔降油嚟一part同我搜身,腳勢掂幾乎似觸電佢兩隻腳我躲唔到,一時掃瑯一時掃髀罅一時又股罅得閒又伸腳背前覓寶,根本上係無定背四圍摸覺得爽到爆。

轉過去對住佢喇,佢搜完我身到我搜佢身固然用腳指玩埋,高低皆有玩過曬腳癮92又逢迎又唔扭擰躲去躲去腳擋,跟住佢恰似小B女逢到mama咁,我固然有反響以後佢又係小B女要食苦品我固然俾佢食,然後上馬扭動擺動條蛇腰,火頭充沛啼聲苦好,換下位到我曲闖又係衝鋒車咁開turbo,佢之前皆沒有劃定規矩咁rpp,我皆治衝一陣成果局部派渾光俾曬92mm,爽曬瞭。

七舊+兩草,揼鬆曬細佬飽曬瞭,減埋之前樓下個牛腩飯+紫菜湯,房前後各一罐罐可樂,咁便玩咗好唔多三個鐘,齊身爽曬又飽又滿意....

孤獨一人陳述, 金碧泉

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2023-2-23 00:02:04

寫的真的很不錯

123457166 發表於 2023-7-26 06:39:08

路過,支持一下啦

海田1 發表於 2023-7-26 10:33:38

相儅不錯,感謝無私分享精神!

更强 發表於 2023-8-21 16:28:30

寫的真的很不錯

枣强公用号 發表於 2024-4-14 20:06:50

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 【金碧泉】服侍超值得回味·92號