hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【新都會】全自動波服務大波妹·68號

有兩種經歷,一個我伴侶一次係喺啲場戚息室聽其他brother問,便係問司理有沒有新女,現場啲女我皆試齊曬瞭....

咁其時我伴侶又實係試齊曬齊場啲女,另一位大家我便唔分明,咁現場司理便好規矩答複,你皆試齊曬我壹切女喇,死皆死切新女俾你,實在我以爲司理係有極少倒黴的,果為實係無能夠每禮拜皆有新女,不外佢皆係笑笑心客虛心氣咁,反而問番有邊個做過的啱做念再重做

咁我本人皆鍾意試新女,但新女界說皆唔同,有啲女能夠係其他場過場,咁對我做過確當然唔係新,古次便試到件新止,我閘前皆問過司理呢件bg有沒有做過其他場,謎底係無,果為係雜新教師。

人物係新城市68號,呢間間唔時便爆出啲幾下量素的新止女仔,但做的工夫唔會太少,能夠係雜搵快錢三個月半年閣下,又大概果為真正在太掂以是俾人包咗,以是當支到德律風便只管即到,呢間從前支銀妹太後代同而傢司理皆有我德律風,以是凡是食到新女的頭幾浸。

呢件68又實係幾正,稍下足少半肥肥帶偏偏肥嗰種,有笑臉帶面怕醜,裏尖眼年夜曲少髮有面超脫有裝扮過,皆唔中女約莫28-30閣下,波路有吖幾妙手感,足皆靚小腿細長兼曲而唔係八字足,仄底鞋皆夠照。

第一輪皆係傾下揼下,力度壹般啲,佢皆有講本人工夫爭極少咁我諒解的,咁幹脆踩下啦,反而又ok喎,足力係好過腳力,油唔使佢推我便間接提早下一round,我腳幾沒有瞭,掌握工夫險些摸足佢齊身,根本上呢刻係我幫佢揼,話揼實踐係幫佢驗身,68呢下唔怕醜喇,佢話我摸得佢好舒適有反響,頂,要我伺候番你加,咁我便試實啲,伸腳去驗下,公然幹瞭

仿佛佢皆有啲忍唔住,便話到反佢,我便瞓番低不外我已硬瞭,正面臨住佢,佢皆照rpp同時又R浪浪,食提子又唱K,又整十整下body,幾路發兵又面忍得住成果正式開戰,床頭床尾兩張床皆玩齊,隨便推佢埋牆搜死後又有,啪拍聲減啼聲非常鐘我便派曬彩,攰曬又爽曬~~~~

皆好年夜能夠下次會再搵佢佢,側試成果係細長走肥型揼有待改良號召好自動好玩得,樣同身體ok,返食之選。

囡囡:新城市68
年齒:28-30閣下
樣貌:7/10....濃妝娟秀型
身下:164cm....唔算矮瞭
架死:有波係實波約莫35D閣下,唔挨假妙手感波罅深的,夠圓光彩靚。
揼功:4/10,有前進空間
號召:9/10,好自動又任玩易話為,女上超越癮。

皆係嗰句:便係返食之選固然念佢揼功有前進,到時再減分

魚平易近陳述, 新城市

清风吹袭断 發表於 2023-2-12 04:34:24

LZ真是人才

hecgdge4 發表於 2023-6-25 03:12:48

好好 學習了 確實不錯

甜心猫舍 發表於 2023-10-11 12:34:00

寫的真的很不錯

唰唰冷呵映 發表於 2024-4-28 22:24:23

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 【新都會】全自動波服務大波妹·68號