hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【新都會】返食走肥超玩得·97號

睇咗咁多兄弟年老們的report
骨場重開你哋食咗咁多好嘢
唔出嚟揼骨皆對唔Q住本人同埋我細佬
一定要頻稀報復式消耗----係去骨場玩
鬆番下啲骨又幫補下啲女啦
我哋幾個月無骨揼即係代表啲女幾個月無工開無支出
皆幾陽功豬
總之年夜傢皆陽功期望疫情快啲過能夠蒸房蒸下
不外我會帶心罩呢兩年無感冒傷風心罩係好年夜協助

去偉華11樓新城市夜早8面鬆啲上到去
睹番Kitty姐我沖完涼著浴袍又睹到強哥
幾個月無睹年夜把火吹
固然係相互問候下我又問下重面便係啲女咩情況
佢哋問根本局部女皆仲喺度無轉人
稍後仲有新女係有過場亦皆有新教師
咁便等待中啦古次皆係食番舊女先

做咗97窈窕齊走肥型後死好伺候嗰個
記得皆有唔少巴挨以至本人伴侶皆做過
心碑超正裏我本人做過一次皆回味中
惋惜念再做曾經係第5波無得玩住
古次能夠翻啅本來曾經吹咗泰半粒鐘細佬吹雞話肚饑要醫醫佢
房嘩嘩嘩好耐無過骨房好耐無聞過骨場浸味
固然皆好耐無睹過骨床個窿窿又耐無同bg有咁遠間隔打仗
97號美人皆認得我固然係攬攬摸摸我單腳無停過完整唔得閒
佢皆係一樣仿佛好耐無掂過漢子咁皆係單腳唔停

好又乖一陣先解甲後先按下骨咁
撳幾嘢條腰好酸本來過百日無骨揼係咁疾苦
好彩呢個天下創造咗樣嘢叫桑拿同骨妹
能夠幫我哋漢子鬆一鬆
腳撳完便足踩咁便鬆番很多多少古次有極少趕工夫不然皆念揼多set
特別佢皆算揼得下個款又正
走肥後死玩得揼得號召先龍爪腳打仗曬齊身皆有曬佢腳手印
覺得係痕爽癢忍得幾辛勞不外呢種係幸運辛勞----總之便超正
橫坐住嚟回身97皆笑笑心我睹佢解咗甲成對燈對住我
我又一次同佢body check佢便等我check完便波D下我又拎咪唱歌仔
好耐無喺骨床同骨妹咁玩我有啲怕忍唔住提早派彩
成果係我提早拍拍佢個頭久停又表示佢正式笛
97固然聽話便上馬做策騎員我便釀成小馬仔
便係咁樣正式開戰三四個回開7-8分鐘便派彩
古次實係乜皆俾曬佢囉
無減價仲係舊價仍舊皆係以爲佢係返食之選must re do list當中

飛劍陳述, 新城市

六翼天使494 發表於 2023-2-3 23:24:50

學習了,不錯,講的太有道理了

方方圆圆272 發表於 2023-4-15 10:42:08

沙發!沙發!

C丶sunshine 發表於 2023-10-8 16:32:36

學習了,不錯,講的太有道理了

翻滚的小馒头 發表於 2024-9-8 03:22:16

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【新都會】返食走肥超玩得·97號