hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【新都會】搞到我腰都孿埋·66號

女仔個臨時老冧係66號,,事情所在係新城市,,久代又唔係炵身,,話唔建都係做一兩年,,能夠登陸..66女人個樣有極少熱艷cool cool味講..但有微淺笑..唔係擺款串咀型視皆唔視你果種..不外又中熱內熱..真情好熱忱好姣hot hot哋一撻便著瞭

佢又唔係好盛飾..個樣極少cool但唔係重撈味..大概咁講佢嗰種係冶艷家艷但又唔大方..係幾出格..身體皆算勁..黑藍色吊帶背心減傳統紅色網球裙..泰半邊波暴露嚟..波罅皆深..腳唔肥足皆唔肥

揼皆ok伸腳埋去佢無隔腳..我便伺機解開佢底底..腳指探埋去..極速快幹..咁便趁便提早下一round瞭..背皆已踩油又已推..並且皆係無rpp..果為年夜傢曾經面臨裏互抽火瞭..不外佢皆係念我歎下佢rpp腳勢..又好啫..成果皆係俾佢搞到我起曬雞皮..痕痕到有幾命令我腰皆孿埋..實係唔知邊到好返嚟的skill..轉過嚟無膠無阻唱歌演出..正式上套便女上開端高文戰瞭

又唔係第一次提早第兩part..但佢又實係玩得幾激下..好值得讚..完事再當真揼下..佢有問使唔使預留10分鐘多收我尾程一張機票..我話唔使瞭..但又話保存下次利用..佢話得能夠的!

薯頭陳述, 新城市

真不是我干的的 發表於 2023-4-19 15:32:57

看帖廻帖是美德!:lol

爱无声爱留痕列 發表於 2023-10-24 05:14:44

幫你頂下哈!!

蓝色妖姬2017 發表於 2023-10-31 14:41:24

LZ真是人才

earth20011 發表於 2024-5-20 11:05:19

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 【新都會】搞到我腰都孿埋·66號