hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【麗晶】樣好服務爽·阿紅_21號

挨唔挨風細佬皆食嘢,木蘭之嘛無驚過

骨照揼所在係麗晶,古次工夫多無駕車揼完爽完去食飯飲以是無車正在身

揀呢間係間場年夜啲舒適啲,女仔量素好啲

太多挑選太多女仔已做,但我反而揀咗個恰似已睹喺網有陳述的女仔

係21號阿白,呢輪多人講係3冰冰,16晶晶,22糖糖,30阿好....仲有很多多少

我聽女主任引見又得得掂喎,便揀21號阿白

麗晶房間唔暗兩張床處所年夜能夠睇楚睇到21阿白個look

年約30唔係超等成生類,妝唔係濃粉唔薄

火溶式唇膏睇降幾in裝扮,唔係太雅唔係撈女型

幾識揼位準力夠,腳爭足踩乜皆齊

最重面重中之重:
稍做戚息便下半場,油已推稍戚後背脊已無咁熱,21阿白進來准備嘢好快又番房,單腳掃掃捽捽搲搲,回身用單人型導彈磨磨夾夾,拎起咪唱唱演演講講,非環保但沒有得刺激覺得,本領實係贏其他女半條街,每壹個環節皆係做到足又做到盡,持續非環保21阿白正在上我四眼基正在下,佢搖兩分整鐘開端力衰減上反響年夜實係眼皆瞇到恰似掌門人玩乒乓波嗰種飛騰眼,佢伏喺我心心咁我便捉真佢我本人背上頂,又係一種享用,脆係感觸感染到佢嗰種幹,降床換位,一齊企我後又有,面臨裏又有,返床推佢埋床我後推又有,最初又回到出發點女上完事,果為我念佢又伏喺我心心尾埋攬真嚟派彩俾佢^^^^^^

係幾玩得皆揼得下款又中上,奇異係好以少bros提起佢嘅

四眼基陳述, 麗晶

123456868 發表於 2023-5-25 14:24:26

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

杰尼亚斯痔 發表於 2023-6-18 09:28:46

難得一見的好帖

Megatron832 發表於 2023-8-28 00:53:15

有競爭才有進步嘛

韶景于璃 發表於 2023-8-31 23:25:05

學習了,不錯,講的太有道理了

群主713 發表於 2023-9-22 04:54:07

過來看看的

陆子525630 發表於 2023-10-30 04:16:12

LZ說的很不錯

红星酒斩 發表於 2023-12-21 19:15:35

前排支持下

123456823 發表於 2024-4-19 10:37:33

小手一抖,積分到手!

普通人物怨 發表於 2024-8-1 02:21:20

小手一抖,積分到手!
頁: [1] 2
查看完整版本: 【麗晶】樣好服務爽·阿紅_21號