hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【溢泉】令你沉船到萬劫不復·89號

太多bros話溢泉89號似何傲女 . 不管何傲女係咪我杯茶皆值得去睇下 . 減上自己何傲女皆係靚女嚟嘅 . 佢屋企啲長短又唔閉我事 . 何傲女便一定靚過何傲芝 . 唔係林建名皆沉得 . 我哋降鬥骨友沉皆唔出偶

皆知架步 . 特登坐最左上角火吧樓梯走廊呢個位嘅中間位 . 壹切女仔上樓梯房區 . 又大概做完嘢收客降返去樓下時 . 呢個位皆能夠分明睇曬囡囡樣同身體 . 成果俾我視到89號何傲女 . 隻能夠講無得頂嚟描述

樣似對眼似髮型似 . 幾乎成個倒帽一樣 . 89同何儌女仲似兩姊妹加 . 何傲芝皆唔夠佢哋似 . 固然何傲女係下過89約3-4cm . 即係89號皆唔算矮瞭89係嗰種五宮標誌體態窈窕對眼閃閃天 . 即係7-8成似何傲女囉 .

俾我覺得係便算唔鍾意何傲女大概以爲何傲女皆值得去睹下89號 . 唔沉船係講止下~~~~

揼皆係壹般 . 不外沒有得 . 搵得呢種靚女皆係供終極極嗰下 . 另一樣要讚係89做嘢無偷懶 . 無持靚止兇 . 反而便對我止胸 . body又有rpp又好舒適 . 減埋唱歌實係無得頂 . 視住佢個靚樣咁投咁唱我收歌 . 輸曬啦我

女上開端 . 佢無錫力以後我皆無錫住佢 . 唔好講咩憐噴鼻惜玉錫住啲靚女 . 我錫佢個嘴便有 . 一樣係啪得好深好 . 89體內最深化位派彩後實係唔捨得分開佢身材囉

脆係會沉船 . 以是慎

縱早咁啱撳劉佩玥有段會見 . 話拍把閉者們佢戲中救火員老公殉職 . 佢嗰場喊戲抽離唔到腳色 . 導演cut完佢本人再喊幾分鐘 . 以後佢話拍咩戲皆購一收新唇膏 . 拍完煞科後便失落咗收唇膏 . 下一套開戲再購收新嘅 . 提示本人戲已拍完返回理想天下 . 佢話咁樣能夠抽離腳色做番本人

但當作完溢泉89何傲女 . 實係好易抽身 . 呢件女實係極品 . 當心玩此妹真正在太掂

少棍陳述, 溢泉

李冰381 發表於 2023-6-22 22:11:57

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

陆子525630 發表於 2023-9-23 22:43:06

好帖,來頂下

标题超过5个字 發表於 2024-2-26 07:20:07

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

李冰381 發表於 2024-9-8 11:55:21

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【溢泉】令你沉船到萬劫不復·89號