hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【迎海】索爆超後生靚妹·111號

原來皆好耐無玩呢類兩part場,能夠係從前樓下至尊做衰曬個名,由得啲女號召hea做,做完又快閃無厘情味,不外知迎海係兩班唔同嘅人唔同嘅女,又評價好過至尊,皆係拆多幾層lift,又試番次囉,橫掂皆有目的人物,係111號^^^^

號召立場幾好,講松個人員,一個去lift驅逐我一個開locker對玻璃門,個洗沐房靚仔又坤淨過闊過從前六樓至尊,能夠係拆建徒弟唔同,皆係同一幢年夜廈size該當不異,但迎海係闊降過至尊很多多少。

已挨德律風mark111號,昔日佢著吊帶衫短裙仔拖鞋燕服型,唔知係衫松定佢實係有料,件吊帶衫隱得佢兩個包包皆ok有推測,隔衫皆必定佢唔係微波型,腳臂年夜髀減小腿皆唔細,實在睇佢成個look皆好當地MK型但波便凸出極少,固然個樣便無得彈,靚女後死苦正索!

我揀咗先玩後揼果為心慢念睹呢位111號,佢挨聲號召hi定hello,問我係咪第一次嚟有沒有做過其他女仔,我話第一次嚟,但從前去過樓下至尊,佢居然問我乜係至尊?咦,咁佢實係好年青喎,至尊皆恰似無咗5-6年,111咁後死唔知皆該當,我便話係樓下執咗嗰間,佢個頭該當飄咗個烏人問號出嚟^^^

傾傾下佢便解衣,又自止解衣,皮膚又唔粗拙,早輪聽個網臺節目話本國人鍾意亞洲人係果為亞洲人嬌小啲皮膚滑啲,並且係返唔到回頭唔會鍾意同胞,咁我皆認同,我哋自己唔下,俾件西洋妹下我半個頭上圍年夜到38又怎樣,皆係亞洲女仔好啲。

111係好滑體態線條靚,佢無傳統咁要我瞓低趴低轉過嚟rpp,而係曲正掃心心掃頸掃脾罅,後抓行動仍然有,不外係面臨裏佢後抓我後花圃門心啲盆栽,腳勢皆好正喎,用完腳便出心術,皆係不異位置再嚟一浸,跟住便用摩拓車腳公用的頭盔戴上去唱番尾歌,睇佢個樣咁雜但唱歌皆上下中音兼備,正!!!!!

主動波玩女上,開端由重吸吸聲變咗啼聲,並且愈嚟愈年夜而佢本人皆知,成果本人掩住個嘴持續搖住女上,公然係又幹又松又窄,自然幹無得呃,我同細佬完整感觸感染到,喺佢力衰能夠早段佢實係去得盡咗啲,條腰佢實係有力咁我接力囉,推佢埋一邊推佢車,個pat pat又係勁圓勁滑超好推,仲有係佢條幼腰又係啱推啱碰,衝多百整下我皆漏油瞭,無貨賣,結束賽事........

完後漸漸渾淨佢皆裏白白,呢種覺得真正在恰似回到廿年前咁,佢同我抹腳抹額頭抹背,然後渾淨幾分鐘回房,固然曾經加番衣服獨留短裙下的年夜髀正在我腳,傾多陣偈靠近夠鐘個齋姑好唔見機咁拍門嚟,便係咁我便同111講再會瞭。

個齋姑又實係脆揼得幾好,冧巴係20,腳指撳腳掌按腳爭鋤企上嚟足踩皆好踏實的工夫,減埋推油實係舒適曬鬆曬無得輸。

進來個背皆白咗極少,係起痧結果,照鏡便睇得出20工夫,傢用$790,我睹佢兩個伺候咁好,各自挨賞$50,雜綷小我私家挨賞無劃定一定要俾,放低$900走人,呢個配拆幾好,做嘅女夠後死好伺候,齋姑又揼得,能夠encore安哥,林傢滿尾歌邊個創造安哥,咪呢班女囉

似有若無陳述, 迎海
本主題由 superadmin 於 2022-10-7 17:56 消除精髓

东未红 發表於 2023-5-30 21:29:47

寫的真的很不錯

luly靓 發表於 2023-9-27 12:13:00

謝謝樓主,共同發展

胡37 發表於 2024-1-31 15:08:14

難得一見的好帖

忆清静丫 發表於 2024-4-10 00:36:38

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 【迎海】索爆超後生靚妹·111號