hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【鴻星】初試年輕骨女·琳琳_789號

末於第一次去德興街揼骨,平常皆係廟街嗰邊大概吳緊街嗰邊

覺得恰似條街少咗人能夠少咗食肆,不外我係嚟揼骨皆唔理食肆啦

本來實係從前老尖威僧斯個司理嚟咗呢邊,皆friend friend哋生生哋以爲佢講嘢中肯啲無老面,係肥係中女係揼唔揼得皆講分明,唔會好年夜收支

有得蒸仲要係夠年夜夠熱的爐,面皆蒸番夠本,場年夜靚仔過從前鴻星閣嗰陣好熱流很多多少汗

引見件789琳琳,佢話返咗十整日的新女,ok吖佢一背無老面

有湯飲有死果食仲好過食面心麵,湯皆係幹下心以免半途要去逛逛

樣貌:睹得人喎出得廳堂帶得俾friend睹嘅女,有笑臉粉底唔薄,單眼皮對眼sharp靚無乜撈女味

身體:有波路波罅算深,唔使決心挺胸支背皆好有線條+女人味,有著踭鞋隱得仲細長,摸上腳便驗到佢無挨假波,體態靚腳感好皮膚唔細'鞋'幾滑下

骨技:中力,肯用力固然有侍錘煉,心計心情幾好位便要多啲真戰

效勞:比起骨技呢樣便唔使浸,自己皆好玩得好放下,樣樣皆做齊有rpp有body有食前食後,我驗驗下貨便腳指探埋加,琳琳無隔腳皆係女上做頭盤,我皆係將佢左擺左擺翻去覆去反嚟返去實係任我舞面玩皆有最初派戎行出曬嚟舒適曬~~~

總結:皆算好玩得,件貨有得,骨技再稍稍錘煉便仲good

騎呢怪陳述, 鴻星

123457242 發表於 2023-2-18 23:55:15

相儅不錯,感謝無私分享精神!

haiyuezhihun 發表於 2023-5-13 15:17:28

有競爭才有進步嘛

宇转好帖鄙 發表於 2023-6-1 12:04:06

LZ說的很不錯

Amy570 發表於 2023-6-28 19:31:30

有競爭才有進步嘛

123457049 發表於 2023-11-13 07:39:30

小手一抖,積分到手!

随心所欲480 發表於 2023-12-14 22:24:59

好帖,來頂下

武汉嘉瑞 發表於 2024-2-13 15:44:18

學習了,不錯,講的太有道理了

123457010 發表於 2024-2-19 11:41:17

:lol不錯

塞上云烟辣 發表於 2024-7-28 00:44:11

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 【鴻星】初試年輕骨女·琳琳_789號