hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【飛翔】夠靚女夠溫柔又玩得·22號

前次去呢間曾經係一年前,睇番我的陳述本來係做72號,其時仲係叫新金寶去。

古次嚟到曾經變咗翺翔,locker仔換咗,司理男變女。

有蒸房仲喺度不外唔開住,我睹其他場臨時皆仲已開番蒸房,皆係好新淨locker同洗沐格皆好新。

場沖死後坐低,女司理去具體解說新人事新做風,表示幾好立場幾密切。然後引見咗22號,仔細處所係批注囡囡長處缺陷,話假如唔啱唔松要能夠換到啱,但同時又講22號夠溫順靚女,揼能夠爭極少,我聽到女夠靚曾經放心瞭,該當唔使換啩。

呢度條走廊稍暗能夠係玩下情調,但房睹到囡囡間房光芒夠,女夠靚,公然無引見錯,唔係烏嘛嘛伸腳沒有睹五指嗰種,揼骨除咗供骨技供效勞,囡囡量素壹樣主要,以是呢件22號曾經開符根本要供。

22號一開背便知佢乜料,新得嚟皆稍識揼下,降位皆幾準力度又啱,又唔係唔識揼喎,又唔係爭極少喎,能夠呢位女主任唔曉得囡囡骨技曾經前進咗,減埋佢皆算年青好樣懷孕材皮膚又滑,係正妹一件。

佢亦識用力,有柔有重力,踩背同推油皆中至中下級,值6.5分。

第兩半場先嚟rpp,有火準然後用三寸沒有爛之舌打仗我上裏兩粒同上面嗰抽,然後上套年夜展歌喉,唱完歌便要做活動即係女上開波,又係自動玩得之囡囡,足夾得好松好真,搖磨又慢稀,呢種女仔公然值得一試,曆程好激好爽!

本來轉咗名轉咗人皆無減價仲係$718,咁嘅代價咁嘅效勞係值得返食

騎呢怪陳述, 翺翔

落木萧萧329 發表於 2023-1-25 04:04:17

真是 收益 匪淺

123457033 發表於 2023-2-4 20:26:00

我是個湊數的。。。

海上灵光Y8 發表於 2023-5-4 14:37:58

難得一見的好帖

紫愚灵 發表於 2023-6-4 14:22:50

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

便宜老鼠药沼 發表於 2023-7-6 03:30:52

相儅不錯,感謝無私分享精神!

Megatron832 發表於 2024-2-12 15:24:45

:lol不錯

JDLMDJIA 發表於 2024-5-18 16:08:39

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 【飛翔】夠靚女夠溫柔又玩得·22號