hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【金濤閣】大大對燈籠勁玩得之女·111號

動身前做定作業,睇下bros's咁多report,再間接挨德律風去場約女,目的係金濤閣呢位111號技師,減上前次做78號佢皆有引見111呢個姊妹,以是目的明晰,係呢位111號瞭

有個笑話係遠排同伴侶喝酒聽返嚟,話有啲場係會將推拿油放喺房內兩張床中心的櫃裏,咁啲bg做推油或起航rpp時能夠間接用.............而有啲場便係囡囡自備,喺本人袋拎出嚟,以是有啲係公夥嘢,有啲BB油味講唔同,有啲BB油係帶薄荷味有啲係青瓜味,以是兩張床中心的櫃係唔會放BB油的。咁遠兩三年有疫情有啲場便放酒粗搓腳液喺房,便利我哋搓搓腳,面知有個巴挨誤以為嗰收BB油係酒粗搓腳液,唧降腳度係咁搓,成果搞到成腳皆係油眼鏡皆係油,洗皆有排洗....聽完伴侶咁講,年夜傢皆係當心啲,睇分明嗰知係BB油定酒粗搓腳液先拎嚟用

番正題,睇中呢件金濤閣111號,微微成生型,三十中閣下,風流家性戰役格,年夜年夜對燈籠幾乎睇到眼定定又眼擎擎,短裙吊帶衫對嘢險些跌曬出嚟,仲要係偏偏黑膚色有腰唔肥足少,model體態呀喂,腳檢後必定係實波

揼一輪先皆壹般偏偏good的火準,正題便單腳完整唔依章法嚟掃背掃前面,能夠同工夫佢左腳R我左足左腳R我左邊格甩底,能夠一隻腳掃我頸另一隻腳便玩後抓玩偷寶,實係估佢唔到但每下脫手皆痕到我爆,好正嘅腳勢,結果皆係周身痕。

好唔念回身但111叫到皆照做,呢對年夜燈除咗腳過癮,皆有實踐用處便係波推過山車,一凸一凸完整係完善共同,嗰種壓逼舒適硬生感隻有切身試過知先皆幾爽,再奏番一歌便女上,靚鮑又兩隻年夜飽邊忍得住,小綿羊逢著饑狼咁,我係小綿羊111係饑狼,我便降服佩服瞭,噴到舒適曬!

年夜波又超好效勞,食得過

四眼基陳述, 金濤閣

忘不了情 發表於 2023-1-30 10:11:53

寫的真的很不錯

安静的小女子 發表於 2023-2-16 01:18:45

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

AriesHun 發表於 2023-11-29 09:33:24

前排支持下

123456914 發表於 2023-12-9 16:36:44

路過,學習下

们至熟两创 發表於 2024-5-28 16:28:38

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 【金濤閣】大大對燈籠勁玩得之女·111號