hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【金碧泉】服務搶韁令我對腳企唔穩·55號

小我私家成績 , 三個幾星期無出動 , 呢炮要搵件片面啲揼得啲又玩得啲嘅推拿女郎幫輔佐 , 係呀 , 我好尊敬佢哋 , 我稱號佢哋係 , 而唔係骨妹大概技師 , 連豬肉佬皆被尊稱為肉類朋分員,以是囡囡該當被稱為專業推拿技師大概推拿技師之類 , 講笑講笑!!!!!!

遠遠哋金碧泉有新女55固然要睹睹嘗嘗 , 舊嗰啲55已係已往式 , 30歲做到50歲仲搵佢咩 , 梗係試新女 , 先諗起有巴挨做過佢話佢似莫可欣 , 我以爲係有三四成似 , 已至於恰似 , 係嗰種荏弱 , 身強力壯怕怕醜醜嗰種 , 但又有啲斯文 , 念要狂家型戰役feel便唔係嗰範例。

評分
年歲:30閣下 , 沒有中亦沒有近矣
樣貌:方才描述過瞭 , 三四似莫可欣 , 怕醜斯文強柔型
皮膚:唔係太黑 , 壹般黃種人唔黑唔烏 , 但皆係滑溜型
身體:上重下沈 , 上裏兩隻家重重圓圓 , 秤降皆好有斤兩 , 估計34C閣下 , 156-158cm閣下 , 唔下唔矮唔肥唔太無肉 , 無腩 , 樣樣皆幾均勻
骨技:7分 , 係識揼肯用力 , 並且係齊程皆用好意機 , 穴位中 , 踩又踩得好
效勞:樣樣做到足 , rpp有做body有做翠連個姓皆有做 , 樣樣皆玩一輪仔細的熱忱的唔守舊的 , 小我私家以爲佢rpp同翠蓮姓簫係覺得最爽的 , 前奏玩完便正題 , 明禍俠便聽身材唱歌 , 55便用身材搖咪 , 仲要佢啲腰力體力唔係講得笑 , 佢實係齊主動波 , 最初我皆係足硬出完嘢 , 連副選後備兵同子孫皆出曬嚟 , 企唔穩瞭~~~ , 咁效勞能夠俾佢9分

返食:8成時機返食 , 以爲佢片面玩得

全國無單陳述, 金碧泉

Creseda 發表於 2023-4-27 15:29:29

幫你頂下哈!!

C丶sunshine 發表於 2023-7-11 17:32:13

相儅不錯,感謝無私分享精神!

永远爱你冰塘 發表於 2023-12-10 07:24:20

相儅不錯,感謝無私分享精神!

雅法海 發表於 2023-12-11 17:31:00

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 【金碧泉】服務搶韁令我對腳企唔穩·55號