hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【迎海】夠靚女服務無錫身錫力·70號

縱早六面半上咗偉華迎海,簡樸洗沐便抹身著件袍著條褲出咗戚息室,話簡樸係春天涼涼天汗唔多,唔似炎天咁年夜汗又唔係冬季沖要耐極少熱火,以是淨係洗下格甩底條頸心心前後兩個器民便搞掂,立即無曬漢子味加

夜更嗰個主任早咗返嚟,多小我私家號召皆好啲,無火吧但皆沖咗杯凍啡俾我,兩條女揀咩先好呢,成果係主任幫我諗,成果係揼骨先,又好啫,揼完先happy

揼完約莫八九個字閣下,其中女阿嬋便call進來話擺設另一女仔俾我,成果嚟咗個70號年青當地妹,女配角出場,夠光有燈睇到囡囡皆幾好樣,又後死,肥肥波路中等,佢皆係咁易皆同我揼揼鏈下膊頭,跟住便好溫順咁掃我背掃我條腰同足,實係恰似蜘蛛腳籠蓋裏好年夜,腳勢又正,然後重面式rpp前後皆有,曲到摸到根部幾乎痕到標火,woo,嗰種爽幾乎同佢個乖女樣成反比,估唔到佢咁識玩呢招,回身佢上套同我獨唱歌,佢唱時我又同佢mm交動手咁,唔係dead fish有互動,皆係識玩又有號召,仲唱得放好深位置加,

好暖和覺得,另一暖和便係放粗大的空間內女上,皆幾松逼又多火,70皆唔係自覺扮劏豬咁叫,而係應叫先叫,不外佢把聲又實係好好聽,好嗲好嬌嗲嗰種,換換位便到我拎番自動權,係咁碰係咁推,間中又回番女上位我背上頂嘴,末於皆忍唔住洩水瞭,舒適曬

實在呢種弄法皆幾好,揼嗰個夠脆,happy嗰part啲女便夠young又識伺候,抵玩皆係8舊火有找

powerone陳述, 迎海

幂倾城淮 發表於 2023-3-17 17:13:13

LZ真是人才

123457321 發表於 2023-7-12 07:30:40

支持一下:lol

崔炫俊献 發表於 2023-7-23 22:17:51

謝謝樓主,共同發展

潘金麟 發表於 2023-9-12 19:31:19

我搶、我搶、我搶沙發~

123457080 發表於 4 天前

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【迎海】夠靚女服務無錫身錫力·70號