hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【迎海】本地妹又一驚喜之女·18號

唉..實係使人擔憂噴鼻港經濟..係而傢後死陀天妹無錢搞到要出嚟做骨妹...陽功豬囉...實係恰似八九十年月啲港產風月片啲橋段...最正梗係水舞風雲張敏個腳色啦...Mandy吖嘛..仲有鍾楚白做白姐...

講完笑..迎海係呢度凶猛...能夠係啲靚妹後死女皆知呢間係專做分隔兩part...咁啲後死靚妹唔念揼以是齊齊嚟呢度做...又能夠拆傭下唔使揼淨做..叫啲靚妹仔做埋揼佢哋大都唔造...淨做便ok啩

古次做別的一件索女..佢係18...淨係睹過佢幾秒...前次埋單佢便lift門心準備房區...咁我問支銀哥佢咩冧巴...昔日便便係指定要佢喇

古次指定係佢..做完18妹先做徒弟齋揼

房曾經舖好床..燈光芒夠能夠完整分明睇到女個樣...廿尾閣下便快到半生年歲...樣ok懷孕材皮膚滑...佢先坐埋嚟掃掃摸摸一輪...我便回禮我皆用腳回贈佢...亦有效心回禮...咁我皆聽佢講乖乖回身做番足法式...即係rpp18妹用油同我掃掃上面減上裏...即係齊身皆漸漸天遨遊一次...回身便掃埋lin lin...再用心打仗我心心同上面的神針...減膠件開咪唱歌仔...又睇唔出佢人認真細又幾好本領

跟住佢便坐上嚟囉做活動...次要皆係腰部玩下吸推圈行動...佢一邊搖我一邊抓住佢兩隻肉彈球...間中便換下位...能夠玩多個姿式..佢實係超玩得...連過後渾淨皆好仔細

稍做戚息佢歸來同我摸摸腳我便摸摸佢足幫佢摙埋膊頭加佢話曾經call咗鐘房由鐘房叫齋姑嚟...咁三幾分鐘便齋姑嚟18妹便走人

揼番個正骨鬆番下便進來洗沐走人...年夜人減老兩皆餵飽瞭

powerone陳述, 迎海

贰十岁装成熟装s 發表於 2023-3-9 11:49:10

:lol不錯

123457049 發表於 2023-12-3 22:50:08

好帖,來頂下

确实是个孩子谥 發表於 2023-12-28 16:28:30

看帖廻帖是美德!:lol

钟情695 發表於 2024-1-16 20:31:38

幫幫頂頂!!

成哥337 發表於 2024-2-7 21:37:45

支持new161

XY890 發表於 2024-2-16 00:18:36

前排支持下

123457227 發表於 2024-4-26 13:21:20

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123457176 發表於 2024-5-27 13:46:22

:lol不錯

劳心忉忉卫 發表於 2024-6-6 08:24:24

真是 收益 匪淺
頁: [1] 2
查看完整版本: 【迎海】本地妹又一驚喜之女·18號