hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【龍濤閣】早更強項揼招呼無弱項·108號

縱早11面同3面先有波曲播 , 下午去番次龍濤閣 , 會員皆有特價 , 又恰似去番從前旺角舊店咁樣 , 一有呢啲年夜賽大概平常禮拜六英超 , 皆係實冚局面 , 連四人枱嗰邊皆坐謙曬人 , 皆幾誇大 , 假如有師兄係睇完三面嗰場萬一再減時射埋12碼先房 , 咁隨時玩到七面幾晨早 , 不外四年一次皆無所謂啩 , 本汁本味睇埋12碼又實係要三個幾鐘

下午去固然係早更妹 , 古次引見我做108號 , 微中女味成生feel , 揼便好脆好夠力好準 , 有頃有講有氛圍 , 唔係恰似本人對住推拿機咁無互動

rpp效勞上佳 , 觸電覺得齊身皆係 , 果為佢兩隻腳十隻腳指實係無處沒有正在 , 腳勢又好指甲又識掃 , 俾90分

有溫順的body回身去繼嬻body又錫呢度嗰度 , 重面是三角位 , 時溫順時加快 , 微車唇揭唇 , 有沈伸脷 , 皮膚好滑懷孕材 , 然後係一腳掃我上裏一腳掃上面同時持續唱歌仔 , 呢個位我打仗唔到佢上半身 , 隻能看望佢阿妹同滑滑的pat pat同年夜髀 , 一樣令我上到銀河系宇宙的下度 , 佢阿妹喊幹咗我皆俾佢搞掂咗 , 最初嗰滴皆俾佢吸坤曬無交嗌瞭渾淨完一陣佢再回房揼 , 收我到樓梯我便降番基層食嘢洗沐走人...

henry14陳述, 龍濤閣

123456911 發表於 2023-6-20 11:55:32

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

chris是小胖纸 發表於 2024-1-17 09:19:33

LZ真是人才

和你相伴1 發表於 2024-4-27 18:24:32

小手一抖,積分到手!

没想爱上你堑 發表於 2024-9-8 07:45:23

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 【龍濤閣】早更強項揼招呼無弱項·108號