hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【溢泉】一代新人鏈贏舊人·21號

疫情前溢泉個21係得得哋,實在皆無乜話挨唔裝扮,皆係bg化裝一件衫減黑裙,裡裏就職揀啦能夠T back能夠喱士碎花唔同顏色,最怕係阿婆底玉色,但舊21著嗰對拖鞋實係好食,樣掂皆扣分

並且係皆唔行一個巴挨講佢做耐極少便hea做,工夫又唔夠,以是好快我皆甩咗佢做第兩個,四個幾用前即係4月廿幾號開番以後第兩次去溢泉,古次睹21個冧巴本來係新人唔係舊女

止房區,留咗尾房右邊最人少止嗰間,睹到21佢本尊,細長型,唔肥樣公然得,有芳華氣味文青斯文,曲少髮,有踭的鞋但唔係超下踭,裝扮唔娘唔土味,能夠佢自己夠娟秀型,唔使面盛飾皆得

幾可笑容但夾住極少怕醜味,一貫很多多少新女皆係咁,足靚波路中上,凸凸天但已到波霸我估34閣下,目測係咁到以後除衣皆係相若

例牌乖乖揼一輪,有前進空間啦,但當佢企我前裏時我便忍唔到,係隻腳疾速潛裙底探求,掌握工夫唔同佢慳皮,垂垂摸勻齊身,佢話俾我搞到有覺得,再咁降去揼唔同骨喎~~~~~

哼揼唔到咪揼唔到囉,福是我闖出去的,咁便幹脆提早開端喇,反而係我伺候下佢,解佢甲解開壹切諱飾的嘢,啜下先,嘩皆好好味顏色皆靚好圓好滑,對足又滑趁便腳指硏究埋,有幹濡結果後實在我曾經硬硬天瞭,並且偶然左移左擺時細佬打仗到佢滑滑年夜脾愈加有反響

21悄悄撳番住我,無同我RPP喎以是講唔到佢RPP火準怎樣,亦無做BODY喎,反而係間接做番我方才的行動,即係食我LIN又高低腳又上膠件食苦品,渾淨車底固然皆有,玩玩下釀成6同另一個數字的GAME,以後便女上開端,啼聲開端年夜,佢女上行動又爽扭腰大概磨大概壓降嚟皆好刺激好爽好短促,好主動波又估唔到佢新新天皆咁玩得

測試結果優良,樣身體效勞皆掂,實係超玩得,揼功有前進空間,唔計骨技能夠值92分,臨時俾85分先,仍舊係有特價能夠仄$100即係$888,個新女司理照俾特價,實在樓下司理老臣子舊人皆仲喺度,皆係照俾特價.陳述終了

好中不敷陳述, 溢泉

海上灵光Y8 發表於 2023-1-26 21:02:30

學習了,謝謝分享、、、

凡尘莲花1 發表於 2023-2-4 20:21:14

LZ說的很不錯

芊芊551 發表於 2023-9-16 10:43:58

有競爭才有進步嘛

唰唰冷呵映 發表於 2024-2-16 03:23:20

沙發!沙發!

深渊金哥哥j 發表於 2024-3-13 11:30:56

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]