hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【麗晶】身材勁好玩得戰鬥力強·阿紅_21號

唔去酒吧睇波, 縱早連睇兩場, 皆多波, 3:3同2:2, 本來皆多人鍾意喺桑拿睇波, 我便坐咗一邊睇, 睇完頭場房揼, 出番嚟9面幾食麵減死果又睇第兩場韓國2:3減納, 購便無購瞭

所在係麗晶, 女配角係21號阿白, 前臺女主任引見佢係走肥年夜波揼得有號召, 完整啱我口胃

揼又中上幾揼得, 以為本人唔係好疲, 但佢揼降又實係酸酸痛痛後又爽番, 實係恰似盧瀚霆引見電動推拿椅的試後感咁

自己阿白皆係好樣好身體波年夜年夜, 腳掃頸掃腰掃PP掃足, 再番兜曲攻我後門, 呢個位好易得守, 易保沒有得我又唔係鋼門, 腳指減指甲漸漸喺呢個位爬動好鬼舒適, 伸腳背前便令我嗰個沒有隨便肌釀成鋼炮, 有種無比的震動感, 轉過嚟睹佢脫去朿縛, 公然係身體勁的女仔, 壓降嚟好舒好好枕, 我便恰似搓麵粉咁搓下佢個主要部位, 夠挺又妙手感, 嚟個古巨基呂爵安漂流課堂年夜獨唱, 佢拎咪唱我便腳減心攻陷佢重面, 阿白皆好逢迎我呢個腳減心行動, 成果固然係多火多汁, 呢個時分阿白唔再任我魚肉, 金鋼棒曾經硬到一個面, 佢便玩女上, 漸漸放後又漸漸爬動, 以後開端加快, 仿佛念嚟個拖泥帶水, 我又面會俾佢得呈, 不竭將佢翻去翻去恰似煎牛扒煎魚咁, 公然係好敵手, 耗盡我唔少體力, 汗皆有出額頭有背脊又有, 成果煎出一堆兵團出嚟, 舒適曬, 呢位21號阿白公然戰力指數甚下, 仿佛佢皆以爲已夠喉, 定係我滿意唔曬佢, 不外佢皆俾我搞到身震震咁, 公然好掂的女仔!!!!

渾淨完佢進來一陣再返嚟揼多陣到夠鐘我便進來睇波, 便係咁樣過咗成早~~

出房時咁啱俾我睹番前次22號糖糖, 年夜傢笑笑又令我諗起前次鏖戰, 21同22下次實係諗下再食邊個先

家孩子陳述, 麗晶

Creseda 發表於 2023-2-14 09:57:34

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

韩邑王生1977 發表於 2023-5-23 09:08:21

路過,學習下

翻滚的小馒头 發表於 2023-6-16 02:50:19

路過,支持一下啦

山东大鲤鱼 發表於 2023-10-25 12:55:46

幫幫頂頂!!

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2023-12-22 19:44:35

看帖廻帖是美德!:lol

123457064 發表於 2024-3-7 13:40:39

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【麗晶】身材勁好玩得戰鬥力強·阿紅_21號