hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【星河】全能型全自動招呼·阿蘭_30號

工夫:昨日下繪四面幾,氣候好老兩饑,有骨癮,去浴潮水揼下,記得係改咗名做銀河,連啲燈箱招牌皆改咗名,唔知咩去頭改咩,內裏啲內在便一樣,皆係從前個支銀妹換衣侍應同司理,佢哋皆話公司要更名,佢哋皆係照做照跟,我隻體貼代價有沒有變,係無的,仲係舊價$699包曬,女有多無少喎

處所:啲招牌換咗,啲貯物櫃皆換新,仍舊有得坤幹蒸,又實係好耐無蒸過,實係恰似骨場有得開時視住個蒸氣或坤蒸房有得睇無得蒸,又大概恰似要封閉地方時視住骨場個門心降閘,實係視門興歎,而傢有得蒸梗係蒸下,5-8分鐘係根本,頂唔逆抖抖再蒸過,而傢又話過萬宗又唔知會唔會停,有得揼便快啲揼多啲,戚息室皆係新梳化

食飲:罐拆年夜細罐汽火大概例牌咖啡茶,有麵多士面心嗰啲,皆係茶夠瞭,食唔食大概食多少皆係揼完先諗

女仔:30號阿蘭,半生女仔約莫30-32閣下,話中女必定已到,固然又唔會22,23咁年青,有笑臉有規矩,呢度啲房又唔暗,分明睇到阿蘭副架死同芳容,下度中等波路中上,唔肥腳臂唔細,著得幾少佈,裙固然短,吊帶衫show波罅

骨技:開背夠力撳膊好準腰位舒適,再降pat位年夜髀然後企上踩,中等疲度搵佢幾啱,阿蘭係按得幾好

效勞:跟住便到第兩part先rpp,呢樣又做得唔錯掃得幾勻循,根本齊身遨遊皆有佢腳顛末,時溫順時彈結他腳越掃越有覺得,回身做一陣body,波年夜年夜固然幾好刺激感,跟住便係唱戲,阿蘭本領皆唔錯,實在唱戲小我私家覺得係rpp刺激啲,唱戲次要皆係享用佢洗車底嗰幾下,仲有便係視佢心情,阿蘭皆表示上佳.以後上套女上,鬱咗一輪又攬得我幾真,有趴降我心心撳住我膊頭係咁樁磨爽,頭果輪我皆唔使面鬱,赴任唔多時我先同佢換位,睹佢降力成咁我皆交作業俾佢回贈下佢先

揼同效勞皆中下級,食得幾合意, 皆係返食會諗諗佢劣先,完瞭陳述多開支睇

奶four老泥阿, 銀河

武汉嘉瑞 發表於 2023-6-4 06:35:24

支持一下:lol

紫罗兰的叶栏 發表於 2023-9-30 00:40:46

LZ真是人才

卡卡西720 發表於 2024-2-10 20:25:34

沙發!沙發!

小妖花满楼满fx 發表於 2024-8-6 01:38:38

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 【星河】全能型全自動招呼·阿蘭_30號