hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【麗晶】夜闖遇到嬌滴好服務·亞麗_31號

罕見兩小我私家去揼骨,平常大都下午本人一個快快腳揼完走人,古次飲完食完便揼骨,別的兩隻足便去咗舞蹈再劈,我便固然鍾意揼骨多啲.

該當皆係第一次夜早去麗晶,骨友皆念去年夜場坐得舒適啲,禮拜五早固然皆熱烈人多,引見我做31號,叫亞麗的,實在固然皆知係藝名大概叫完工名,比方舉例啫:1號叫阿好2號叫亞麗 3號叫阿花之類,便算轉咗人,新女念用1號皆係叫番阿好.

咁我呢次便係31號亞麗,嬌小細粒嬌嬌滴滴但唔係矮肥,靠近墨茵體態有波唔肥沈巧窈窕型,半生女大要係30頭閣下,腳足皆唔細裏皆唔圓下巴極少尖,無baba fat,對眼皆姣姣天有微電,係幾好款但又已至於一睹即沉船.

揼便中上夠力夠準好好意機曆程亦有交換幾啱傾,唔係隨便治講呃火吹搵話題,沒有是供供期期揼,厥後踩個背同推油皆係下火準

第兩part樣樣皆有做足,rpp腳勢掂body玩得範疇年夜,兩個行動皆好舒適,本來佢皮膚皆好滑搞到我摸唔停腳,上套食嘢後便錫鏈鏈又洗坤淨車底,隨即便玩女上皆係齊主動波自助餐式肉隨針版上任佢食,喺佢啼聲同皆幾猛烈的行動下皆實係超好玩超玩得,而我飲咗幾杯仍舊keep住硬度耐力亦少極少,31亞麗實皆俾我搞到好幹好反響,我會諗假如下次唔係飲完酒能夠壹定有呢種耐力,能夠好快俾佢KO咗瞭~~~~

團體幾好覺得,壹定係返食之選

伴侶做21號阿白,佢皆合意,咁下周五或六又飲完大概玩下交流朋友囉

年夜粒朱陳述, 麗晶

earth20011 發表於 2023-7-3 20:35:41

路過,學習下

茉莉707 發表於 2023-8-11 14:06:44

好好 學習了 確實不錯

杨俊语语il 發表於 2023-9-11 04:59:34

幫幫頂頂!!

不好吃荤漳 發表於 2024-3-13 06:59:59

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 【麗晶】夜闖遇到嬌滴好服務·亞麗_31號