hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【新都會】青春氣色陀地後生女·77號

實在皆無話主唔主場, 係呢輪去新城市稀啲, 下午夜早皆有去, 呢個77係幾值得陳述下佢

後死女年歲沈仲要係陀天仲要靚靚哋, 呢種女算少睹, 肯出嚟做又要肯揼係幾罕見, 又唔擺款摸佢揸佢又唔隔腳, 好易搵埋一疊挨成一片, 自己係靚又後死有幾分姿色, 妝唔濃皆夠照, 身體仄均勻均有波有對幾窈窕嘅靚足, 火溶式唇膏唔係炎火白唇, 而傢皆唔興超白唇啦

揼便中等, 呢種女皆壹定好有skill好夠力, 不外皆故意機

年青皮膚固然滑, rpp足托住我對足曾經feel到佢果種滑溜, 腳勢能夠啦皆算識R, 皆係四圍抓拎動手袋咁囉, 吖, 係挽住我個beg漸漸玩, 又識同鳥類做伴侶握握腳, 腳勢皆掂, 已轉固然已硬, 轉嚟對住佢便仲硬, 32-33B或C級對燈好靚好閃好誘人, 咁固然要腳查抄下, 我個嘴又要味講測試下, 皆好好味好好吮, , 齊身啲皮膚皆好滑滑, 咁我試完味便到佢試瞭, 嗒嗒吮吮啜啜好滋味咁, 便喺佢好唔多完事我企起家, 硬係要念車下佢不外皆探索下佢先, 罕見係佢居然無躲, 不外唔係激車隻係悄悄的碰碰真, 皆好過無吖, 佢錫我鏈鏈我便腳指探, 佢有叫我溫順極少, 咁我梗係聽mm話啦, 沈碰溫順便沈碰溫順, 皆火頭充沛喎

77靚得嚟係有對勾魂眼神, 險些俾佢電親, 女上搖得好過癮, 好主動波, 又慢又稀一時便玩深蹲支陽機形式, 本來佢係識玩之人, 腰力又驚人, 最初我有玩狗仔, 側身, 深插, 燒鵝, 最初滿意曬爆瞭派彩

食得飽曬, 老兩無詐型, 做為年夜佬我固然合意俾like

偶雲杜蘭特, 新城市

山人佳燕品 發表於 2023-8-5 15:55:58

學習了,謝謝分享、、、

m4659631 發表於 2023-10-23 23:24:26

我是來刷分的,嘿嘿

更强 發表於 2024-4-16 00:56:41

我搶、我搶、我搶沙發~

凌8乱 發表於 2024-7-7 15:34:28

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 【新都會】青春氣色陀地後生女·77號