hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【思思Spa】人不如其名超勁身材_微微

咁多正評講思思SPA士巴,面皆要玩番次啦
睇相以爲間嘢好正,但樓下睇降又唔似
條樓梯皆係一般啲,唔係金碧輝王果種
門心便靚靚天,撳個鐘便去
一條年夜波妹能夠係前臺支銀減司理嚟say hi
毛遂自薦相互後便問我念做乜餐
咁便試下最貴個餐瞭
一張金牛找兩草即係980便搞掂
內容係日式SPA減NURU波D有90分鐘
前臺女司理便帶我一間有浴缸的房
途中我睹別的一間房係企缸的
咁即係假如做SPA減NURU便浴缸房
明曬啦
女仔嚟件微微的bg,唔知面解會用呢個藝名
仲以為係微波面知係年夜波妹
樣又靚年夜後死陀北,波年夜腰唔細足皆少少幼幼
微微身脫通明烏色低胸衫同烏色亵服褲短裙咗去
幾乎係A級女靠近極等級數
又估唔到太子皆有呢種級數靚女
伴SPA浸浸至熱火,抽氣扇照開爐又照開
氣候係凍但皆要開抽氣扇果為熱火蒸氣年夜
覺得實係似溫泉,浸一陣便曾經玩BODY
面解呢刻我會以爲本人似日本戀愛行動片的男配角
高興爽到呢,正啊,恰似已喺噴鼻港玩過呢啲嘢加
抹個身熄咗抽氣扇爐開照持續
上骨床揼骨又揼得幾好齊程皆好傾得埋
陀北流利廣東話話題多但佢撳得咁舒適又識踩
回頭便正題,方才body完稍為熱卻極少但又俾佢撻番著瞭
腳減小咀再減body三重夾攻
減埋佢人靚聲正行動正身體正本領又掂再減埋滑滑的BB油
成果俾佢推爆咗,有面似抽幹機抽坤我體內最初一滴咁
團體係傢用開理,場靚女正效勞good,計降好過過海揼成千銀骨囉

沒有是校花陳述, 思思Spa

幸福341 發表於 2023-9-13 20:56:47

前排支持下分享

123457125 發表於 2024-3-7 21:13:29

我是個湊數的。。。

纆g 發表於 2024-3-21 16:18:19

不錯,支持下樓主

飘渺九月 發表於 2024-6-5 20:58:05

LZ說的很不錯

veronica六 發表於 2024-6-21 07:39:21

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 【思思Spa】人不如其名超勁身材_微微