hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【金濤閣】胸前偉大識玩識揼·88號

末於番極少,下午即克去金濤閣揼番個骨,下午去啲啲,係有風機不外皆係下午穩陣啲,夜早支咗太陽面皆凍極少。
睇睹師兄凍氣候照出動實係勤力,幫骨妹有嘢做有工開,我便懶極少喇,氣候番先出動,又睹話同BG做波Dee時囡囡俾到身覺得,面皆要感觸感染下,嚟到金濤閣指明要勁身體bg,做嘢要得要夠放,阿主任視視個囡囡上鐘牌,話稍等15分鐘俾件勁爆身體嘅88比我,工夫唔少照等。
公然係靚冧巴88孖八,隔衫皆感觸感染到嗰種波瀾胸湧,重面係唔肥,皆唔明佢啲脂肪面解集聚積喺呢兩個部位,公然係年夜年夜對嘢,樣OK吖唔係撈女味,中等下度,仲要係噴鼻味遍佈齊身,擺明係識做人房皆噴極少噴鼻火,又大概啱啱沖完涼,我皆真正在分渾呢浸係噴鼻火味定係洗澡露味,總之香馥馥。
揼骨中力識揼立場好,夠準推油推到索索聲,感觸感染到個背好Q熱,再嚟便係伸腳潛嚟抓掃撩,腳勢好到沒有得瞭咁舒適遜即令我有反響,轉嚟睹佢解咗一半,再喺我裏前解埋另一半,嘩嘩烏色喱士上身本來下邊皆係烏色三角T,使唔使咁引誘呀!,再度令我愈加血脈沸騰,而克色上身便更隱得佢烏黑單峰愈加誘人,佢已嚟料我曾經情不自禁一單腳捧杯恰似好斯咁又捧又親吻下,人哋花35年先能夠捧盃,國傢又等36年先能夠再將聲譽帶返阿根廷,我便幾舊火搞掂,原來柔嫩已瞓醉的鞭子一下子釀成孫悟空的金鋼棒,古次便輪到金鋼棒去回脫越呢對山嶽,唔捨得走囉,玩完過山車便釀成味講測試行動,又係驚人之做,識玩由中漸漸玩再吞噬,劇烈讚賞佢!
悄悄同佢傢中小妹打仗,本來係易動情的細路女,話咁快便搞喊咗佢,我拍拍佢個頭撩撩佢耳仔,腳指背上揮一揮,88號末於坐上嚟釀成兩為一體行動,暖和又幹又窄,搖足幾分鐘後我便板開佢兩隻足,一下兩下碰已往,下下皆好盡佢啲啼聲便越年夜我便越努力,再嚟半邊燒鴨髀又狗子式敦促佢,最初皆係受唔到壓逼挨退堂飽,但曾經出曬啲兵兵後世出嚟瞭,歡欣光陰過得出格快,渾淨完佢無即離房,能夠佢皆知好唔多夠鐘,便同我揼下摸下多三分鐘便公然響鐘,工夫啱啱好粒半鐘,幫我拎番鎖匙腳機便收我出戚息室,出頭具名放低七舊半傢用走人

力王陳述, 金濤閣

m4659631 發表於 2023-7-30 21:00:37

LZ說的很不錯

gnmpmnuy35327 發表於 2023-8-6 13:52:06

我是個湊數的。。。

阿豆学长长ov 發表於 2023-8-13 11:08:27

好好 學習了 確實不錯

南辕北辙395 發表於 2023-8-27 21:34:27

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

珍爱1103 發表於 2024-8-9 00:37:05

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

塞上云烟辣 發表於 2024-9-5 04:19:35

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 【金濤閣】胸前偉大識玩識揼·88號