hk161new 發表於 2023-1-20 11:55:00

【金濤閣】新女正評多果然有料到·36號

而傢皆八強,唔使恰似之前咁,第三輪小組賽係同工夫踢兩場波,金濤閣皆有兩部電視能夠同時睇兩場,縱早禮拜五例牌人多,我皆係八面幾上去食啲嘢,房揼完便係波.

唔記得MARK女掛住睇波,我念做的36號好彩又咁啱有返又已有嘢做,便嗱嗱臨房,樣幾好身體又ok又唔中女,對走肥肚腩係無的,小蠻腰皇峰腰,閉埋門解衣,攬攬派派波餅先,好熱忱下喎

第一回開睜開,我完整係受造果個,腳撳足踩仲已夠,仲要用埋架死加,一收bb油搞到我個背同足皆有油,不外舒適鬆曬便得啦,皆幾揼得下喎,同其他師兄描述類似啲腳法.

我皆一撻即著,佢又body磨磨掃掃,腳又不異行動,固然腳係能夠伸啲潛啲主要係佢腳勢好掂,指甲又尖R得勁舒適,有股恰似流咁湧上心心喉嚨,橫曬雞皮,阿細佬便得曬控,無計啦阿女腳勢咁掂擋.

轉過嚟睹佢對燈好閃好年夜好有肉妙手感,即係好感度極下,腳感亦正正正,跟住便互抽,年夜傢皆係一撻即著,佢皆扯曬有反響,火亦流表示唔流,披上戰膜便唱年夜歌直,由淺深,核心彷徨一輪便吞曬去,再嚟便男上女下先,我實係忍唔住,以是唔介懷邊個先,亦唔一定要女上先嘅,兩分鐘佢推我降去上面,佢便化身修建師做挨樁,挨到啪啪聲唧唧聲,唔得喇,佢啲推功實係唔講得笑,咁仲有命嘅,是但啦,我便一於俾佢搖爆啦,派彩做渾淨,離房一陣再房邊傾邊持續抽火,夠鐘便進來睇波.

結論係呢位36姑良正評公然多,切身試完愈加以爲佢值讚,能夠再冧莊持續encore搵佢

賽約翰陳述, 金濤閣

秋天一且 發表於 2023-9-19 09:52:10

前排支持下分享

屎壳郎秧 發表於 2024-1-29 13:00:47

我搶、我搶、我搶沙發~

鬼子进了村部 發表於 2024-3-5 05:58:59

相儅不錯,感謝無私分享精神!

爱最爱我爱的爱y 發表於 2024-7-6 12:50:14

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【金濤閣】新女正評多果然有料到·36號