hk161new 發表於 2023-1-20 11:50:00

【迎海】陀地妹OL一Part過直落·63號

臨尾皆揼番個骨..從前31/12呢啲日子比力少人..呢三年啲揼骨場又前後停四次..皆唔記得上年有沒有揼..恰似係有..果為係1月5日停到4月幾..即係年廿八無..但唔記得上年31/12去咗邊間揼瞭..

便算睹facebook同IG睹啲伴侶飛咗去第兩度遊覽..但縱日迎海皆多人..技師牌上咗幾件..洗沐房有人沖松又有師兄等松房..locker皆用得七七八八..能夠年夜傢同我一樣皆係無出中遊覽大概無約人大概約咗人夜啲便趁空檔揼番個骨先

沖完涼我問係咪要等好耐..主持人話唔使..佢又發起有個bg能夠曲降..亦能夠玩番分兩part一個揼一個號召..我睹罕見有女肯曲降便話曲降..係63號bg

身下皆有165cm閣下..陀天妹..相對少陀天妹有呢個下度..足少34C咪咪..齊身比例好協條兔子身體..較為成生極少的中型..唔係99,111,123嗰種少女味..似係OL型

房揼下啦..又實係拍得住班齋姑..有八成齋姑火準..以陀天後死女嚟講佢算好揼得又好意機..撳又得踩又得又推埋油..足足泰半個鐘減完鐘皆持續揼..舖咗啲熱毛巾便得蹤三幾分鐘..

本來係准備嘢..拎開熱毛巾再捽幾下..我本人鬆一鬆膊推一推筋公然鬆很多多少..呢條63公然好揼得..脆料..

到效勞環節..漸漸R屁股..腳指幼指甲尖出格好feel..返身過嚟佢對嘢好妙手感好揸腳喎..再玩熱熱去回又熱又熱..本來方才進來得蹤三分整鐘係准備呢啲嘢..咁便梗係無詐佢型啦..佢邊玩熱熱我便同佢兩妹交換一下..唔能夠淨係我享用架嘛..

上架死便上嚟坐住我條腰..唔道心實踐動作..幾招搖磨我便推佢..又釀成我上我後..推得愈慢佢便叫得愈慢..氣皆喘埋包羅我..成果又派咗幾億比囡囡..呢個女仔結朿2022年..無得彈..放低$790傢用走人..

迎海公然皆有女能夠曲降一part過..仲要揼號召皆掂..返食得過..

似有若無陳述, 迎海
本主題由 superadmin 於 2023-1-4 16:34 消除精髓

厕所有人 發表於 2023-3-27 10:22:18

前排支持下

123457297 發表於 2023-4-10 06:14:27

支持一下:lol

阿豆学长长ov 發表於 2023-12-18 08:15:08

好帖,來頂下

东边是黄海 發表於 2024-1-31 17:48:19

沙發!沙發!

热忽行退 發表於 2024-4-1 12:45:31

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 【迎海】陀地妹OL一Part過直落·63號