hk161new 發表於 2023-1-20 11:50:00

【溢泉】高挑靚女高班質素·78號

啱啱下午去咗轉溢泉,揀嚟一個78號女仔, 末於唔使再用放心,連個嘟嘢個架死皆無咗,又唔睹嗰張兩維碼,實係睹到皆乞人憎,食店波樓酒吧皆能夠隨時去又唔使嘟,立即睹到多咗師兄去揼骨。

講下斷絕街間威僧斯皆仲係凶咗,門心又閂咗降咗閘,不外便睹到有啲嘢搬咗出嚟門心位,唔知以後而傢市講好番啲唔知會唔會再有桑拿呢。

古次阿女係78號下下肥肥幾好樣,對嘢皆年夜對足便肥肥少少,體態好靚,即係人靚體態又靚,揼便中等中力。

下半場便展示佢豪宕一裏,掃抓曾經勁好feel,單腳不竭脫過脾罅去去回回,腳指又掃指甲又掃,腳裏腳背減埋腳掌再減伎倆燙,好深化好透辟又完全的辣興我細佬,間中又守勢我C眼,反死後佢便集合進犯我linlin,又嚟泰山壓鼎玩body,再遞下我膝頭渾淨車底再唱歌仔,跟住恰似樹熊咁抱住我坐上嚟騎我,騎一陣便自轉180度反回身背對住我,pat pat同我滑溜背脊對住我,腳撳住我膝頭年夜髀持續騎搖,恰似念坐爆我咁,皆係唔得我皆要出番份力,在理由俾佢話曬事架嘛,我用站坐狗仔式攻佢,無耐又上番去用典範布道士式,再傳後推,又轉番布道士兼用舌頭攻佢耳仔,佢立即額頭出汗,固然佢阿妹常常皆流曬汗出嚟,成果係相稱啱玩囉~

量素係下下哋,效勞又放放哋,能夠值得返食。

cruz陳述, 溢泉

yfyffuuy 發表於 2023-7-15 23:17:20

不錯不錯,很好哦

小太阳823 發表於 2023-8-5 13:04:30

學習了,謝謝分享、、、

马马虎虎770 發表於 2023-9-28 02:50:23

路過,支持一下啦

单丁鹤纷 發表於 2023-11-25 11:53:07

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【溢泉】高挑靚女高班質素·78號