hk161new 發表於 2023-1-20 11:50:00

【金碧泉】呢期最掂又靚又正·68號

昨日2022最初一擊,搵嚟金碧泉68號幫輔佐,搵佢幫我救水!
洗沐著袍飲力多即房,夜早有約旺角食飯,唔去老尖倒數囉,飯局喝酒倒數曲降,安然夜老尖曾經咁多人,元旦該當仲多人,以是同伴侶旺角飯局算,有男有女的,條女又喺度,以是唔會同同桌的人講揼骨,留到而傢喺度先講。
房睹到68,相頭掂年青稍沈約莫26-28,相對少睹年青骨妹喎呢幾個月,即閘唔使換女,懂講文言,先推背再踩再推油,一路傾一路講一路揼有交換。
降低我兩足喺佢年夜髀,便伸腳潛嚟遨遊,嗰種時快時緩悄悄爬動,指尖溫順蘭花腳掃磨抓搲,覺得極正,恰似完整喺曬佢掌握當中籌謀當中,我便完整掌握唔到,佢啲腳勢正到無倫,將我提拔到一個硬繃繃水平,險些慾仙慾屎咁,新年流流唔好用嗰個字,回身收我2022年最初一餐波餅,我便贈佢一客苦心苦品,同時佢一腳抓我lin一腳便套弄打開車底嚟玩,三重刺激邊忍獲得,嚟唔切等唔切瞭,扒開佢抓我lin的腳我黑起家同佢檢測身材,描述番佢身體皆好正,年夜波走肥又靚女,減後死加啦,叫佢上膠便嚟個年夜埋身打仗,兩開為一後佢便恰似船主批示航程,我唔鬱佢隻船皆好不變背前啟航,我背上頂嘴佢便開端左搖左擺,船皆浸火漏火瞭,便變咗我係船主,背前促進,啪到佢啼聲不竭,最初便到我洩漏燃油,便咁便完成我2022最初一次女程瞭,好較著2023皆係搵佢開齋啦!放低傢用七舊半連locker揭士便走人!

火魚B陳述, 金碧泉

wangliqxm 發表於 2023-1-29 00:36:15

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

我的苦恼冉 發表於 2023-5-7 20:03:25

沙發!沙發!

平衡才能持久 發表於 2023-10-1 11:08:59

支持一下:lol

标题超过5个字 發表於 2023-11-12 05:20:13

有競爭才有進步嘛

陈辞滥调 發表於 2024-3-23 16:48:49

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

luly靓 發表於 2024-5-17 21:45:15

多謝你分享

和你相伴1 發表於 2024-9-6 17:32:19

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 【金碧泉】呢期最掂又靚又正·68號