hk161new 發表於 2023-1-20 11:50:00

【新都會】風騷妹年尾作結超滿意服務·02號

呢幾日年末過年凡是啲場城市減極少..一年一次固然無所謂..過咗年我去揼骨城市派利是加..廿蚊啓係咁易白紙一張少數量..最松要型嘛

縱日年廿六提早去洗肮髒..以免來日诰日年廿八同人逼..

上年啓三個月搞到年廿八無涼沖..過完年又係無涼沖..本年有得玩便梗係要去

揀咗去新城市..無乜心火女..雜綷散舊搵下兩個司理一女一男..

吹陣火房嚟咗個2仔..年歲唔係靚妹係成生風流女..但佢眼年夜年夜樣雜有幾份奇麗..年歲三十到尾..但又已去到郭可盈嗰種老態..皆唔知面解有人描述郭可盈52歲調養得宜..完整走曬樣..反而2仔實在年歲必定young過郭可盈,,並且係黃蜂腰夠幼有波

呢種女公然+固然識泵..腳骨唔錯揼得幾好..幾舒適幾準有力能夠支貨

推完背便2仔單腳開端玩細佬..細細指尖減上油實係七high..忍下享用下皆係唔對路..佢啲腳勢咁正再咁撚下撚下隨時爆..我話回身佢話好..

下!!乜本來佢已解甲..無成績吖..係我自動發起提早回身..而傢睇住佢自止解仲多幾分情味囉..當佢除淨一半我便兩話沒有道馬上揸埋去..固然係有溫順有剛毅兼備..佢識玩情味情調我皆識..我念回氣耐極少..便話失落回身份幫佢推拿..實踐我念同細佬回氣..又趁便抽火..本來唔識揼骨嘅我..用腳用力幫2仔按膊頭一陣..我隻腳曾經無曬力..即係證實女仔用力揼骨係實係要鍛煉不然恰似我咁好快便無曬力..第兩係我揸囡囡波係能夠揸足成粒鐘..但同佢揼膊頭好快便有力即係我對囡囡呢個部位情有獨鐘囉

唔夠力同2仔揼骨..好快便轉為推拿佢mimi..對嘢硬生恰似棉花咁..中至中年夜波好妙手感並且係實波..佢話我按得佢咪咪好舒適..咁我伸腳探佢堂妹表妹同鄉妹..得出成果係搞到我腳幹..公然係聖情中人..佢話頂唔逆要伺候番我..我躺下享用佢食我苦品行動..再深層車便正式高文戰..縱日氣候固然凍不外房有風機..減埋我哋行動劇烈..無凍襯但便爽到震囉

薯頭陳述, 新城市

春天到了 發表於 2023-7-21 10:57:56

沙發!沙發!

蓝色妖姬2017 發表於 2023-10-27 04:21:40

前排支持下分享

白龙江左岸 發表於 2024-2-6 05:38:49

我是個湊數的。。。

倪丹军 發表於 2024-4-2 20:49:32

我是個湊數的。。。

忘不了情 發表於 2024-4-16 18:25:11

路過,支持一下啦

浪子孤女 發表於 2024-5-31 10:52:51

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【新都會】風騷妹年尾作結超滿意服務·02號