misshk148 發表於 2023-1-20 11:45:01

五大令男人出去玩嘅動機-你又係邊一種呢?

下載附件

2020-12-17 18:50 上傳

下載附件

下載附件

下載附件

下載附件

下載附件

信賴年夜傢嚟到呢個網皆係得一個目標嘅姐,便係進來玩喇!不外年夜傢又有冇諗過本人係面樣踩出第一步嘅呢?按照一份2005年嘅研討陳述指出有五年夜本果令漢子進來玩嘅,昔日便同年夜傢討論下啲本果啦!而你又係咩本果差遣你進來玩嘅呢?不外面皆好,進來玩最松要係註意甯靜,不管係心交,陽講交定肛交皆要准確利用甯靜套呀!除咗用甯靜套以外,按期驗身皆係保障本人安康嘅好辦法!年夜傢念少玩少有便要按期驗身同戴套喇!

Ref:
Månsson, Sven-Axel (2005). "The practices of male "clients" of prostitution: influences and orientations for social work"

【再思社區安康構造】(NGO)
性安康諮詢;
免費、沒有記名、保稀、
愛滋病毒/梅毒快速測試
德律風: 3188 9024
腳機: 6424 8126
地點: 再思新地點旺角弼街9-15號恆利中間302室

再思社區安康

湿湿二 發表於 2023-7-29 16:56:24

寫的真的很不錯

冷专问 發表於 2024-4-23 10:11:34

我是個湊數的。。。

大头226 發表於 2024-8-9 16:13:15

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 五大令男人出去玩嘅動機-你又係邊一種呢?