misshk148 發表於 2023-1-20 11:40:00

唔好唔小心變咗甘蔗男

下載附件

2022-9-23 20:47 上傳

下載附件

下載附件

下載附件

下載附件

下載附件

下載附件

下載附件

苦蔗男
1.    暫時先約
a.    假如對圓常常暫時先約你,好有能夠暗示你係後備嘅挑選。咁你便要當心,睇定啲先,再思索下先挑選沉唔沉船。過多的許諾
2.    過多嘅許諾
a.    已開端拍拖,大概係啱啱開端無幾耐,便對你許下很多多少嘅許諾。固然許諾係苦嘅,但咁快便有咁多許諾,對圓係唔係實係做到曬?
3.    記錯家/唔記得
a.    假如實係鍾意一小我私家,又面會唔留神唔瞭解本人?一小我私家常常皆唔記得,大概記錯你鍾意食同做嘅家。好有能夠佢係記咗另一小我私家當係你,咁你便要當心啲啦!
4.    對你乍寒乍熱
a.    對圓係曖昧期對你乍寒乍熱,一時又BB豬,一時又唔搵你。逢到呢啲人,記得唔好俾本人沉船,唔好俾佢天嘅花言巧語呃到。能夠佢天係中心寒氣。對很多多少人皆係咁做。
5.    唔帶你去識佢嘅伴侶
a.    假如你以爲對圓對你幾好,幾實心。咁便要睇對圓會唔會帶你去結識佢嘅伴侶。假如你唔識佢嘅伴侶,有能夠佢決心坦白某啲家,又大概能夠你先係第3者。
6.    常常潛火
a.    常常無啦啦得蹤。然後忽然下水覆你話啱啱好閑,開松會又大概睹松客。以後又無啦啦消逝?能夠佢係一個工夫辦理巨匠。

最初小編念講: 期望年夜傢能夠帶眼識人,男嘅便只管唔好做一個渣男。女嘅便要好好庇護本人,近離渣男。

share俾你疑心佢係渣男嘅人。同埋,假如已做測試嘅,快啲挨德律風預定測試啦!

CHOICE再思社區安康構造同你分享:
性病/愛滋病次要經過沒有甯靜性打仗(如:心交、肛交及陽講性交)、血液打仗、母嬰傳布而傳染。准確利用甯靜套能加低傳染性病/愛滋病的風險。發作性止為(包羅心交、陽講性交及肛交等)時,必需准確利用甯靜套。
別的,按期停止身材查抄/性病測試能保障身材安康。我哋供給愛滋病毒/梅毒快速測試戰性安康諮詢,免費、沒有記名、保稀。對性病有迷惑,歡送隨時聯系我哋傾偈㗎,一齊庇護本人戰身旁所愛嘅人!

【再思社區安康構造】(NGO)
性安康諮詢;
免費、沒有記名、保稀、
愛滋病毒/梅毒快速測試
德律風: 3188 9024
腳機: 6424 8126
地點: 再思新地點旺角弼街9-15號恆利中間302室

再思社區安康

乱放大的宙斯宙t 發表於 2023-3-23 13:33:33

有競爭才有進步嘛

心一路向南飞该 發表於 2023-8-8 11:28:28

前排支持下

或许你会吞 發表於 2023-8-21 07:34:11

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

大头226 發表於 2023-10-5 14:21:23

我是來刷分的,嘿嘿

执着等待等wc 發表於 2023-11-17 18:47:58

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 唔好唔小心變咗甘蔗男