misshk148 發表於 2023-1-20 11:40:00

新年必被問的問題

下載附件

2022-2-7 17:13 上傳

下載附件

下載附件

下載附件

下載附件

小我私家篇
1. 幾時拍拖啊?                           
2. 你天皆唔細,幾時成婚?      
3. 幾時死小伴侶?                  
4. 有冇籌算移平易近?   
5. 有冇籌算購樓啊?   

教業篇
1. 念書考第幾?                        
2. 籌算揀邊科?      
3. 揀咗邊間U啊?                  
4. 揀呢科有咩前途?                  
5. 幾時結業啊?   
6. 搵到工已啊?

事情篇
1. 係唔係仲做松果止啊?                        
2. 野生多少啊?
3. 幾時降職減野生啊?               
4. 做呢止有冇前程架?

除咗呢啲成績以外,唔知你天仲有冇諗到其他新年皆係會必被問嘅成績呢?年夜傢逢到呢啲成績時,又會面樣對付呢?

CHOICE再思社區安康構造同你分享:

實在性病/愛滋病次要經過沒有甯靜性打仗(如:心交、肛交及陽講性交)、血液打仗、母嬰傳布而傳染。性病是一種嚴峻的徐病,會影響性器民及引致併收癥,以至滅亡。而愛滋病也是性病的一種。准確利用甯靜套能加低傳染性病/愛滋病的風險。發作性止為(包羅心交、陽講性交及肛交等)時,必需准確利用甯靜套。別的,按期停止身材查抄/性病測試能保障身材安康。我哋供給愛滋病毒/梅毒快速測試戰性安康諮詢,免費、沒有記名、保稀。對性病有迷惑,歡送隨時聯系我哋傾偈㗎,一齊庇護本人戰身旁所愛嘅人!

【再思社區安康構造】(NGO)
性安康諮詢;
免費、沒有記名、保稀、
愛滋病毒/梅毒快速測試
德律風: 3188 9024
腳機: 6424 8126
地點: 再思新地點旺角弼街9-15號恆利中間302室

再思社區安康

护身马甲上阵兜 發表於 2023-2-26 06:51:14

好好 學習了 確實不錯

红星酒斩 發表於 2023-3-13 00:29:53

真是 收益 匪淺

123457124 發表於 2023-7-13 04:49:20

有競爭才有進步嘛

贺长云 發表於 2023-10-29 20:58:32

前排支持下

462710480 發表於 2024-4-27 20:39:10

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 新年必被問的問題