misshk148 發表於 2023-1-20 11:40:00

調查顯示:男士比女士更少主動求醫!

下載附件

2021-6-30 15:37 上傳

衛死署查詢拜訪發明,自動供醫者傍邊,男性人數少於女性。假如對安康情況缺少瞭解,又唔常常供醫,會令病人已能趕早發覺所患嘅徐病,致使早早已能由大夫做出診斷。假如能夠趕早發覺並減以醫治,可令心臟病同糖尿病等嚴峻徐病嘅病情得以加沈。

上圖衛死署材料顯現,噴鼻港男士做測試嘅比率少過女性很多多少!以是年夜傢實係要留神本人身材情況呀!心臟病,糖尿病,癌癥等等嘅持久病患要做按期查抄先能夠趕早發明病情,但係性安康查抄皆一樣要做架!假如疑心本人有染上性病嘅風險,便記得睇大夫喇!按期身材查抄皆好主要架!我哋再思供給免費嘅愛滋病同梅毒測試,20分鐘便曉得成果!按時曉得本人愛滋病或梅毒傳染情況先能夠確保本人同你朋友嘅身材安康。並且,一旦染上性病,得其他性病,以至愛滋病嘅風險城市進步!以是為咗本人身材著念,性交嘅時分齊程要准確利用甯靜套,不管心交,陽講交或肛交皆要利用甯靜套,以加低抱病風險。快啲預定做測試啦!

【再思社區安康構造】(NGO)
性安康諮詢;
免費、沒有記名、保稀、
愛滋病毒/梅毒快速測試
德律風: 3188 9024
腳機: 6424 8126
地點: 再思新地點旺角弼街9-15號恆利中間302室

再思社區安康

风男人1984 發表於 2023-3-7 01:07:52

多謝你分享

mzhqyy 發表於 2023-4-1 23:19:48

幫你頂下哈!!

直子的爱本 發表於 2023-5-30 08:47:02

謝謝樓主,共同發展

沙941 發表於 2024-1-1 14:11:42

幫你頂下哈!!

人生如梦总人q 發表於 2024-4-15 04:39:25

真是 收益 匪淺

哪吒2017 發表於 2024-6-24 21:00:09

不錯不錯,很好哦

茉莉707 發表於 2024-8-24 21:12:23

路過,支持一下啦

淡然一笑wwl 發表於 2024-9-4 23:01:31

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 調查顯示:男士比女士更少主動求醫!