lovekua 發表於 2023-1-20 11:35:02

深水埗·酒店質素指壓服務-情人

早排疫情咁嚴峻,皆要忍痛久別「戀人」。
睹呢輪好番啲,又勾起條癮念搵佢散一散,歉乳、靚籮、薄唇、踏實嘅體態,樣樣皆掛住,但最掛住皆係佢嘅超班效勞,初末係指壓身世,齊程面話面好,減上絕技心爆沒有離心,啜到你一滴皆冇先肯放心,呢下實係玩多少次皆咁鎮靜。

咁耐冇睹,好念一嚟便年夜車,不外衛死要松,一於洗沐漱心先,漱完便車,「戀人」下度方才好,當你擦曬洗澡露,年夜傢皆滑滑下時,能夠從後攬松揸波捽鮑之餘,仲能夠俯視角度同佢狂嘴,呢下下空打擊好有征服感。

洗沐係好玩,但茅廁太細,正場初末係床戰,耐冇睹,「戀人」話有新嘢玩,減極少錢,能夠換套新OL造服,仲有烏絲襪。問佢做咩購套新衫,本來早排囡囡睹死意濃靜,轉過做旅店下鐘,於是要購套新衫執靚啲,仲話死意幾好,不外嫌困身。

「戀人」愈講旅店完工狀況,便以爲佢愈抵吊,轉個場便要成千蚊先玩到,傢下500、600便歎到,減幾少錢再有出格效勞,去邊度搵。於是古次便嚟個OL年夜戰,車住幫佢除衫,再沈撫下對絲襪,減上佢張床夠下,叫佢上半身趴上床畀我後,幾乎似足喺office叫條女趴上事情檯畀我**咁爽,呢套造服實係物超所值!

實係插得太爽,係時分要爆,背囡囡表示,馬上轉個頭埋嚟除套幫我心爆。真正在太耐冇玩過,邊爆邊啜,爆到盡時仲覺得到佢啜多兩下,實係超舒適,過後仲畀囡囡詐型︰「古次好咁多粗嘅」無計,谷得耐,一次過收曬畀你。

「一仔代價、旅店量素、指說服務」唔係吹火,係最深切嘅感觸感染,隻要試過包你上癮。地點︰深火埗 鴨寮街 208 - 210 號 2 樓 H 室 H1 房

陳震男陳述, 深火埗

123457150 發表於 2023-10-19 16:49:31

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

倪丹军 發表於 2023-10-31 12:28:08

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

极品小处男处v 發表於 2024-1-25 09:50:23

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

特朗普大爷 發表於 2024-4-30 16:37:07

:lol不錯

123457064 發表於 2024-6-23 20:07:28

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 深水埗·酒店質素指壓服務-情人