lovekua 發表於 2023-1-20 11:35:02

旺角·再闖八珍勇者塔熟女-福妹

自從有次係八珍下層搵生女 , 中左次年夜伏以後 , 愛好生女嘅小弟皆驚左一段工夫 , 唔敢再上去。
不外近來睇啲告白 , 又碌到有個叫禍妹恰似好抵玩咁 , 又膽細細搏一搏。

上到去禁完鐘實在皆小心翼翼 , 等左一陣開門

相頭: 4.5/10
樣嚟講 , 實在便年夜陸年夜媽樣 , 有化啲妝嘅皆 , 眼線少少 胭脂粉粉咁款 , 比念像中爭極少 , 假如動聽啲講 有極少似靈少類。不外照 , 當食效勞。。

身體: 5/10
身體尚算中規中矩 , 解甲後小腩小波 , 我諗38C咁高低 , 皮膚沒有太滑膩 略帶粗拙 ; 假如動聽啲講句 能夠係花師奶果種覺得。

效勞: 6/10
效勞嚟講皆算係咁 , 有簡樸侍浴有洗前面 , 冇火簫 不外洗沐個情況皆唔相宜做火簫 , 以是冇等待。
嚟到主菜 , 冇做3面 , 單吹細佬 , 有推拿袋底調戲細佬頭頂等等前戲 , 以後先演奏一番 , 論吹功嘅話 , 好誠懇講皆係一般 沒有是無齒感以是算係咁。
吹左皆大要2,3個字 , 以後問一聲過唔過袋 , 小弟本住甯靜至上 , 固然係降袋女上 , 大要女上咗1分鐘 便自動叫男上 。。 本來效勞好隻限於演奏 , 然後皆係例牌 揸真對奶插一陣 完成派彩。
完過後要本人洗 ... 惋惜惋惜

傢用3魚降樓 , 3魚嚟講冇跌錢 ,
返食指數: 4/10 該當貧果排先會再穩重思索下翻唔返食。

冇考車牌。開開支看

Gogoduckchi陳述, 旺角

一心之恋祭 發表於 2023-1-24 13:04:02

難得一見的好帖

水草香蕉壁 發表於 2023-3-10 10:08:18

路過,支持一下啦

蜡烛2017 發表於 2023-5-2 11:43:18

看帖廻帖是美德!:lol

钟情695 發表於 2023-7-29 12:48:45

我搶、我搶、我搶沙發~

喵呜_520 發表於 2024-6-2 05:51:47

幫你頂下哈!!