lovekua 發表於 2023-1-20 11:35:02

中環·無敵深喉至高享受-魔女666

金x 666號囡囡 轉戰上樓骨,小弟尾當其衝做咗第一個客,相約魔女666晨早9時一同早飯後去到佢間推拿房,本來推拿房房東居然是性教巨匠,惋惜緣慳一裏, 間推拿房坤淨企理皆幾年夜下,好中不敷冇年夜床,洗沐有魔女侍浴,齊身遨遊深喉心爆先,以後9個字淋巴推拿,再去9個字抓龍根,然後享用瞭90分鐘齊套效勞,小弟仄死第一次雲雲極端滿意,假如10分為謙分的效勞,古次係20分/10,超讚,由於佢勤奮加肥嘅結果,樣貌身體也皆減返d分,喜好走肥嘅師兄過多兩三禮拜再搵佢,佢現時做嘅是上樓骨,沒有是一樓一,呢度嘅師兄有留行,去到以後講返網名便可享用齊套效勞,抓龍根便要成為鐵粉先有時機試到囉,先前支到小弟pm嘅師兄可於第一次試到佢嘅抓龍根,聯系德律風佢唔願供給,師兄要預定嘅話能夠呢度講,佢睇到會留位架,小弟皆唔係成日得閒上去睇,經已教左佢本人睇。

上面補返小弟之前嘅陳述供師兄參考:
表面斯文,內裡超淫,脷功瞭得,無敵深喉,把戲腳,念要至下享用惟有找妖怪666

樣貌:5分/10,素顏目測40+

身體:6分/10,小肥有喃,黑滑實波B-C之間,粉白白細提

手藝:12分/10,立場熱忱表示於除衫以後,極致溫順硬工夫,沈撫我身細緻溫順腳法出格,柔簫緩吹入迷化,扭轉深喉至下享用,返食屢次,次次足鐘,偶然吹爆,吹爆以後沒有會立刻離心,周感窄支音勁,有次比佢撩我做兩次,我話苦短工夫做唔到,估唔到佢嘅抓龍根令我沈鬆做到第2Q。

題中話,囡囡本來係專業淋巴推拿師,特長醫治淋巴梗塞戰痛癥和抓龍根。

Sn_Forum陳述, 中環

vvvvvvyb 發表於 2023-1-26 10:10:38

幫幫頂頂!!

人生如梦总人q 發表於 2023-7-25 10:13:59

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

无将大车 發表於 2024-2-25 13:24:32

幫你頂下哈!!

平衡才能持久 發表於 2024-7-25 03:48:06

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 中環·無敵深喉至高享受-魔女666