lovekua 發表於 2023-1-20 11:35:02

尖沙咀·夏天的神話-寶貝士巴

炎天的神話
尖沙咀寶物土巴
話道睹到相,便完整係MCOT,面皆要抽工夫搵下,前兩日,出工末於約到瞭,但皆要去到10面半,無計惟有飯後HEA陣再上,到樓下聯系客服報到,好快擺設碰頭,一開門,完整對曬相,一個字,正!
講番囡囡先,同相一樣,非常給引,34C上等尺碼,有腰,pat pat有肉!
硬件圓裏,供給一次性單人尺碼床單,洗沐房比力細,處所簡約
洗沐皆沖得好認真,除足板無洗中,齊身洗曬,呢度要一題,洗沐房細,但亦要做火簫,值得一讚,到坤身上床!
P1開端按,皆幾有力火,按一陣我便叫停瞭,叫做按咗,交咗好,到效勞齊身心舌按摩,一面皆沒有草率,反死後,立即抱著沒有放,失落正在床上年夜傢停止搜身,我被發明械,而我便發明敵手公兩個彈腳年夜包喺心心,仲有兩粒1小花死米正在上裏,咁自得嘅年夜包,我梗係第一工夫便試食啦!小花死米適口十分,而對圓仲有舒適樣,取此同時發明另一處又多一粒花死米,多腳摸捽幾下,不斷天漏火,立即用腳行火,不單無停,仲漏很多咗,咁我曲頭用心舌去行火,及把太多的火渾一下,出幾,敵手要我回身納械,腳心並用,有淺有深,勤奮十分,念試出能否能收射,到年夜缺堤時,我命細佬脫上雨褸,去睇睇,4個回開後,細佬被夾瞭幾下,硬硬的才出去,最初洗沐,交傢用5單白衫魚,吻別瞭,炎天

martinlion陳述, 尖沙咀

特朗普大爷 發表於 2023-3-9 06:19:14

路過,支持一下啦

心随674 發表於 2023-5-15 07:25:04

幫幫頂頂!!

123457150 發表於 2023-11-15 01:22:04

支持new161

earth20011 發表於 2024-1-28 19:29:34

支持一下:lol

迟到399 發表於 2024-1-29 10:41:30

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

东未红 發表於 2024-5-20 07:43:22

沙發!沙發!

wpwexx127388 發表於 2024-6-2 23:33:43

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 尖沙咀·夏天的神話-寶貝士巴